Έπαιξε κι έχασε με 9 παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττες για Καλλιθέα-Λαμία

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε την ανατροπή και κατέβηκε με συνολικά 10 παίκτες στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας από την οποία ηττήθηκε με 3-0. "Διπλό" η Κέρκυρα, ήττες για Καλλιθέα, Λαμία.

Έπαιξε κι έχασε με 9 παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττες για Καλλιθέα-Λαμία

Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

Στο τελευταίο του -όπως όλα δείχνουν- παιχνίδι στη Football League, ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0. Οι Βολιώτες, αν και βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη διάλυση, αποφάσισαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια διεξαγωγής του αγώνα και έτσι έγινε, αφού κατέβηκαν στο ματς με μόλις 9 παίκτες και μόνο αναπληρωματικό στον πάγκο τον τερματοφύλακα, Χρυσοστομίδη.

Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν γρήγορα το σκορ, μόλις στο 7' με κεφαλιά του Τζέκου, στο 11' έφτασαν σε δεύτερο γκολ με τον Μπλέντι και πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα ο Σκαθαρούδης "έγραψε" το 0-3. Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός έπεσε, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και το 0-3 ήταν το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Φερνάντεζ, Σκοπελίτης, Αλαμάνης.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης (46' Στάμος), Ακασού (46' Τσιλούλης), Υφαντής (46' Κοντός), Σκαθαρούδης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Κισσαμικός - Κέρκυρα 0-1

Επαγγελματική νίκη για την Κέρκυρα στο Μάλεμε. Οι Φαίακες πέρασαν από την έδρα του Κισσαμικού, τον οποίο νίκησαν με 1-0 και βρίσκονται σε απόσταση... αναπνοής από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Football League.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 11' ο Γιαννίτσης με αυτογκόλ, όταν μετά από σέντρα του Σουάνη, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Λαζαρίδη. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή στο δεύτερο μέρος και πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τσικουδάκης (75' Μάντζης), Πότσι, Μάνιας, Ν'Γκουέμ (55' Λώττας), Βαττής (69' Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σαπαλίδης.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Γκομές, Ντιόγκο, Παμλίδης, Ντουαλά (90+3' Ντατίδης), Κόντος (70' Μακρίδης), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Σουάνης (90' Βλάχος).

Ήττες για Καλλιθέα - Λαμία

Με ήττες συνέχισαν την πορεία τους στη Football League Καλλιθέα και Λαμία. Η Καλλιθέα έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή της και αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό με 2-1 στο "Ελ Πάσο". Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 4 ο Φράγκος, ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με τον Πλαβούκο να φέρνει το ματς στα ίσα στο 8'. Λίγα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 37', ο Γιανντισάνης πρόλαβε την έξοδο του Κατσούλη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Από την πλευρά της, η Λαμία δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αχαρναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0 στο Μενίδι σε ένα πολύ δυνατό ματς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 63' ο Μπέλιτς στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα πράσινα μετά από πάσα του Ομπράντοβιτς στην αντεπίθεση. Η Λαμία κατάφερε να βρει δίχτυα στο 75' με τον Νεόφυτο, ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

ΑΟ Χανιά - ΑΕΛ 0-0

Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης 0-1

(Φατιόν 75')

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Καλλιθέα - Πανελευσινιακός 1-2

(4' Φράγκος - 8 Πλαβούκος, 37' Γιαννιτσάνης)

Αχαρναϊκός - Λαμία 1-0

(63' Μπέλιτς)

Αγροτικός Αστέρας - Παναχαϊκή 0-0

Κισσαμικός - Κέρκυρα 0-1

(11' Γιαννίτσης αυτ.)

Ζάκυνθος - Παναιγιάλειος 0-1

(63' Λινάρδος)

Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

(7' Τζέκος, 11' Μπλέντι, 29' Σκαθαρούδης)

To live των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK