Απώλεια στη Ριζούπολη για τον Απόλλωνα, στο 90' νίκησε η Καλλιθέα

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη και με το 1-1 δίνει την ευκαιρία στην Κέρκυρα να περάσει στη δεύτερη θέση τη Δευτέρα (1/2). Νωρίτερα η Καλλιθέα νίκησε την Παναχαϊκή με γκολ στο 90'.

Απώλεια στη Ριζούπολη για τον Απόλλωνα, στο 90' νίκησε η Καλλιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απόλλων Σμύρνης - Πανσερραϊκός 1-1

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Ρζιούπολη και να μειώσει στον 1 βαθμό τη διαφορά του από την πρωτοπόρο Λάρισα. Αντί αυτού, έμεινε στο 1-1 με την ομάδα από τις Σέρρες, δίνοντας την ευκαιρία στην Κέρκυρα να περάσει δεύτερη σε περίπτωση που νικήσει τον Αγροτικό Αστέρα τη Δευτέρα (1/2).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουρτάδο στο 3ο λεπτό. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 38', όταν ο Κονέ γύρισε στον Παρπέξ κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, με τον Ανδρούτσο να φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ. Από το σημείο εκείνο ο Πανσερραϊκός κλείστηκε, ο Απόλλων έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης (80' Ψιάνος), Δεληζήσης, Γκότοβος (46' Κύργιας), Κονέ, Παρπέξ (54' Καμαρά), Φατιόν, Στεργίδης, Βάντερσον, Τζιώρας.

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Στεργιανός, Καψάλης (82' Κιόσε), Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Ολίσε, Προβατίδης (46' Παπατζίκος), Παπαστεργίου, Τριανταφυλλάκος (76' Τσιμίκας), Φουρτάδο.

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 0-1

Απώλεια στη Ριζούπολη για τον Απόλλωνα, στο 90' νίκησε η Καλλιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γκολ του Τσώνη στο 90' η Καλλιθέα έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το "Παμπελοποννησιακό Στάδιο" κόντρα στην Παναχαϊκή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετρώντας μάλιστα και ένα δοκάρι, ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Όλα αυτά για 89 λεπτά. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Τσώνης έδωσε στην Καλλιθέα το πολυπόθητο γκολ και παράλληλα το "διπλό", την ώρα που οι γηπεδούχοι φώναζαν για οφσάιντ.

Αμέσως μετά το γκολ υπήρξε ολιγόλεπτη ένταση, όταν ο σκόρερ έκανε χειρονομία προς την εξέδρα, με αποτέλεσμα μερίδα των οπαδών να επιχειρήσει να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους αποτρέπουν.

Οι συνθέσεις

Παναχαϊκή:Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης (90+2' Ρουμπάτος), Χαρτσιάς (81' Παπανικολάου), Ρόκας (70' Μητρόπουλος), Πέδρο.

Καλλιθέα:Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Μπούζας (78' Φαρία), Τσώνης, Τζάκσον (65' Μπέλης), Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Φράγκος, Τσίπρας (86΄Σμυρλής).

Πανελευσινιακός - Λαμία 1-1

Απώλεια στη Ριζούπολη για τον Απόλλωνα, στο 90' νίκησε η Καλλιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ελευσίνα με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι σε ένα ακόμη παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν, αλλά όχι και να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στο 41' ο Γιαννιτσάνης έδωσε με πολύ ωραία προσπάθεια το προβάδισμα στην ομάδα του κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μετέφρασαν σε γκολ την υπεροχή τους, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 80'. Ο Πίντο, ο οποίος είχε περάσει στο μεταξύ ως αλλαγή, έπιασε ένα μονοκόμματο γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις

Πανελευσινιακός:Μανιάτης, Βαλιτζό (52' Κακαράς), Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κυζιρίδης (68' Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (84' Τόμτσουκ).

Λαμία:Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Σιλιγαρδάκης, Καραλής (46' Νατσιόπουλος), Καραγιάννης, Λεάντρο, Ντάσιος, Μπαλού (46' Θέος), Νεόφυτος, Τζόκιτς (64' Πίντο).

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κισσαμικός 0 -1

(39' Βαττής)

Παναιγιάλειος - Χανιά 1-1

(14' Φωτιάς - 62' Γκέσιος)

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 0-1

(90' Τσώνης)

Πανελευσινιακός - Λαμία 1-1

(41' Γιαννιτσάνης - 80' Πίντο)

Τρίκαλα - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (Άνευ αγώνα)

Απόλλων Σμύρνης - Πανσερραϊκός 1-1

(38' Παρπέξ - 3' Φουρτάδο)

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

18:00 Κέρκυρα - Αγροτικός Αστέρας

To live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK