Η Καλλιθέα "φρέναρε" τον Πανθρακικό, νέα απώλεια ο Πλατανιάς, ισοπαλία στην Πάτρα

Η Καλλιθέα νίκησε 3-0 τον πρωτοπόρο Πανθρακικό και πήρε θέση πλέι οφ. Νέα απώλεια για τον Πλατανιά, 1-1 με τον Θρασύβουλο, ισοπαλία χωρίς γκολ στο ντέρμπι της Πάτρας μεταξύ Παναχαϊκή και Πιερικού. Ο Πανσερραϊκός απέδρασε από την Επανομή.

Η Καλλιθέα "φρέναρε" τον Πανθρακικό, νέα απώλεια ο Πλατανιάς, ισοπαλία στην Πάτρα

Θρασύβουλος - Πλατανιάς 1-1

Μακριά από τη νίκη έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο ματς ο Πλατανιάς, καθώς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Θρασύβουλου στην Φυλή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με ωραίο πλασέ του Ντακόλ, έπειτα από ασίστ του Βλάχου, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μαραγκουδάκη στο 65'.

Οι συνθέσεις:

Θρασύβουλος (Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Βλάχος (87' Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Ψιάνος, Ροκάστλ (68' Καρλόπουλος), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Καρράς (56' Σκόνδρας).

Πλατανιάς (Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (63' Μαραγκός), Κουρτεσιώτης, Τζαννής, Ραπτάκης, Δέντσας (63' Δράμι), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (84' Χαϊκάλης).

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ηρακλής Ψαχνών σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ευβοίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες (μικρο)ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν υπήρξε σκορ.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Ντατίδης, Τέλλος, Μπέκα (62' Παπαδόπουλος), Στεφανίδης, Σπαθάρας, Σερέτης, Αλμπάνης, Γιόνδης (52' Τζεβελέκης), Κυζιρίδης (85' Στεργίδης), Ιορδανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών (Φοιρός): Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Γκότοβος, Ρέπετσας, Λιόσης (46' Δελήμπασης), Αλεξάντροβιτς, Ποκόνγκ (80' Γανωτής), Γιώτας, Θάνος, Σανόκο.

Αναγέννηση Επανομής - Πανσερραϊκός 0-1

Το γκολ του Γιώργου Σαλαμαστράκη στο 85ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση της Αναγέννησης με τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 42' όταν η κεφαλιά του Μπεκιάρη κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Γουμάγια, ενώ με το ίδιο νόμισμα απάντησαν τα "λιοντάρια" στο 48' (σουτ του Παππά στο αριστερό δοκάρι). Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο με κεφαλιά του Σαλαμαστράκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κιάσσου.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης (60' Παγώνης), Γεωργίου, Καραμανλής, Καρλάο, Γεωργιάδης (88' Τράκις), Μαυροματίδης, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Μπεκιάρης (70' Δεινόπαππας), Γκέσιος.

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς (74' Στεφανίδης), Σαλαμαστράκης, Μιλένκβους, Ντιόγκο, Κ. Τραινταφύλλου, Σιάκκας, Κιάσσος, Παππάς (83' Βουτσιάς), Τάντιτς, Μπανγκουρά.

Αγροτικός Αστέρας - Καλλονή 1-3

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Καλλονής από τον Εύοσμο. Η ομάδα της Λέσβου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ζουρούδη (γυριστό σουτ στο 42') και Λεοζίνιο (σουτ στο 73'), πριν ο Παμπόε μειώσει με κοντινή προσπάθεια, έπειτα από ασταθή απόκρουση του Σουλογάνη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Μανούσο.

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας (Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαφέας, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος, Παμπόε.

Καλλονή (Ματζουράκης): Σουλογάνης, Καρακώστας, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Γάλας, Κριπιντίρης, Βαλλιός, Χατζόπουλος, Ζουρούδης

Καλλιθέα - Πανθρακικός 3-0

Άλλη μία τεράστια νίκη πανηγύρισε σε διάστημα λίγων ημερών η Καλλιθέα, επικρατώντας στο "Ελ Πάσο" του πρωτοπόρου Πανθρακικού. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη δεν άφησε περιθώρια στους Θρακιώτες, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα χάρη στην προσπάθεια του Μιχαλόπουλου και το αυτογκόλ του Σαρακατσάνου στο 7'. Το 2-0 στο 63' με δράστη τον Μιχαλόπουλο χάρισε ξεκάθαραο αβαντάζ στους γηπεδούχους, οι οποίοι με ορμή έφτασαν και σε τρίτο γκολ δύο λεπτά αργότερα με τον Ντιαλό. Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και υποτάχθηκε στην αντίπαλη ανωτερότητα.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσσάκης, Κατσίκης, Φουντουκίδης, Μουσταφίδης, Ντιαλό.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος (52' Χλωρός), Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Πόνσε, Μπαϊκάρα, Κοντογουλίδης.

Παναχαϊκή - Πιερικός 0-0

Τα δοκάρια και όχι τα δίχτυα σημάδευαν Παναχαϊκή και Πιερικός στο μεταξύ τους παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής. Την αρχή έκανε ο Φουρτάδο στο 6' για τους "ροσονέρι" της Πάτρας, προτού ο Κουτσοσπύρος απαντήσει στο 8' για την ομάδα της Κατερίνης. Από τη στιγμή που είτε η μία είτε η άλλη ομάδα βρήκαν στόχο το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, ένα αποτέλεσμα που βόλεψε περισσότερο το φιλοξενούμενο Πιερικό.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Θεοδωρέλλης, Άντονι, Βλασόπουλος (79' Ουατάρα), Κωνσταντινίδης (57' λ.τ Σπίνουλας), Κοιλιάρας, Μαπούκου, Φουρτάδο, Ντίνας, Ατματζίδης (64' Ουρτάδο), Λαμπρόπουλος.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρούσεφ (53' Κοντέων), Μοκάκε, Κουτσοσπύρος (87' Γκουγκουλιάς), Μπλαζέφσκι (83' Ελευθεριάδης).

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Αγροτικός Αστέρας - Καλλονή 1-3

(77' Παμπόε / 42' Ζουρούδης, 73' Λεοζίνιο, 94' Μανούσος)

Αναγέννηση Επανομής - Πανσερραϊκός 0-1

(85' Σαλαμαστράκης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Θρασύβουλος - Πλατανιάς 1-1

(34' Ντακόλ / 65' Μαραγκουδάκης)

Καλλιθέα - Πανθρακικός 3-0

(7'αυτ. Σαρακατσάνος, 63' Μιχαλόπουλος, 65' Ντιαλό)

Παναχαϊκή - Πιερικός 0-0

Εθνικός Αστέρας - Βύζας Μεγάρων (αναβολή)

ΑΕΛ - Βέροια (αναβολή)

* Ο αγώνας Φωκικός-Διαγόρας δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ροδιακής ΠΑΕ.

** Ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-Βύζας Μεγάρων δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 20/14-2-2012, 31/21-2-2012, 52, 54, 55/13-3-2012 αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Το live

News 24/7

24MEDIA NETWORK