Συνέχισαν με νίκες Πανθρακικός και Βέροια

Τη 14η εντός έδρας νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο Πανθρακικός, με θύμα αυτή τη φορά τον Πανσερραϊκό. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Βέροια (2-0 την Καλλονή).

Συνέχισαν με νίκες Πανθρακικός και Βέροια

Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε στο 25ο λεπτό από πλευράς "λιονταριών", όταν το δυνατό σουτ του Στεφανίδη από το ύψος του πέναλτι, πέρασε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ. Έπειτα από κακή έξοδο του Γουμάγια, ο Μπαϊκαρά έστρωσε στον Χρήστου, αυτός επιχείρησε τη σέντρα-σουτ και ο πρώην άσος του Πανσερραϊκού, Χρήστος Μίνγκας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 σε κενή εστία.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με σημαντικότερη αυτή του 90ού λεπτού από πλευράς φιλοξενούμενων. Ύστερα από κακή έξοδο του Κουτσόπουλου, ο Τσαούσης έκανε το γύρισμα σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Πανθρακικός (Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαλού (87' Βαγγελόπουλος), Μουνάφο, Μίνγκας, Μπέλιτς (60' Πόνσε), Μπαϊκαρά (81' Μπαϊκαρά), Κοντογουλίδης.

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Καρατζάς, Κιάσσος, Ντιόγκο (79' Τσαούσης), Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου (70' Σιάκκας), Τάντιτς (57' Παππάς), Παντελιάδης, Στεφανίδης, Μπανγκουρά.

Αγωνιζόμενη με σβηστές μηχανές στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, η Βέροια επικράτησε 2-0 της Καλλονής με τα γκολ των Σαμαρά και Κάντι.

Η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με κεφαλιά του Σαμαρά, έπειτα από συνεργασία των Γεωργιάδη-Λανγκλέ και διπλασίασε τα τέρματά της στο 45' με σουτ του Κάντι στη δεξιά γωνία του Μάππα.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή ανέβηκε ψηλά, αναζητώντας το γκολ που θα την ξανάβαζε στο ματς, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η πιο καλή στιγμή έγινε στο 83ο λεπτό, όταν το σουτ του Γάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και πέρασε άουτ.

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Λαγκλέ (77' Κανακούδης), Καλογέρης, Ντιέ (88' Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν (73' Λαναρής), Κάντι.

Καλλονή (Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντήρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρτσέλο Άλβες (69' Ταραχούλσκι), Σαντάνα, Ντο Σάντος (76' Γάλας), Μανούσος, Χατζόπουλος (79' Βλαστέλης), Ζουρούδης.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών 2-1

(10' Μιχαλόπουλος, 37' Ντιαλό / 68' Τσοκάνης)

Πανθρακικός - Πανσερραϊκός 1-0

(51' Μίνγκας)

Βέροια - Καλλονή 2-0

(36' Σαμαράς, 45' Κάντι)

Κυριακή 22 Απριλίου

Αγροτικός Αστέρας - Παναχαϊκή (17:00)

ΑΕΛ - Αναγέννηση Γιαννιτσών (17:00)

Πλατανιάς - Βύζας Μεγάρων (17:00)

Θρασύβουλος - Φωκικός (17:00)

Το live των αναμετρήσεων

News 24/7

24MEDIA NETWORK