Σκόνταψε ο Εργοτέλης, μείωσε ο Απόλλων

Ο Εργοτέλης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία (0-0) στην Καλλονή επέτρεψε στον Απόλλωνα να μειώσει σε απόσταση αναπνοής μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Πιερικού. Με Ογκουνσότο στην 3η θέση ο Ολυμπιακός Βόλου.

Σκόνταψε ο Εργοτέλης, μείωσε ο Απόλλων

Η Καλλονή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο ο Εργοτέλης ανέβασε κάπως την απόδοσή του, χωρίς ωστόσο να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 49ο λεπτό όταν ο Γιάννης Σιδεράκης μπλόκαρε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γιώργου Σαρρή.

Σκόνταψε ο Εργοτέλης, μείωσε ο Απόλλων
INTIME SPORTS

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή βρίσκεται, πλέον, ο Απόλλων μετά την επικράτησή του επί του Πιερικού με 2-0. Το χρονικό σημείο που έκρινε εν πολλοίς την αναμέτρηση ήταν το 56ο λεπτό, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη και η "ελαφρά ταξιαρχία" άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Γιάννη Κατσίκη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο συνήθης Μιχάλης Μανιάς με κεφαλιά στο 73'.

Με γκολ του Πάτρικ Ογκουνσότο στο 78ο λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Επανομής και έμεινε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια έφτασε στην επικράτηση, υπό το βλέμμα του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του "Νίκος Σαράφης".

Σκόνταψε ο Εργοτέλης, μείωσε ο Απόλλων
INTIME SPORTS

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν δύο ένδοξες ομάδες του παρελθόντος που σήμερα, όμως, ήθελαν τη νίκη είτε για να διατηρηθούν στην πρώτη τριάδα ( ΑΕΛ) είτε για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη ( Παναχαϊκή). Η πατρινή ομάδα προηγήθηκε στο 60ό λεπτό με σουτ του... μόνιμου σκόρερ της Δημήτρη Γκούρτσα, αλλά οι "βυσσινί" έσωσαν την παρτίδα με σουτ του Στέλιου Κρητικού στο 87'.

Η πολύωρη διακοπή λόγω του προβλήματος με το φωτισμό επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών του Πανσερραϊκού και του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με 10 παίκτες στο 57ο λεπτό λόγω αποβολής του Χρήστου Κουτσοσπύρου, ωστόσο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν ο Νταμιάν Μπελόν ήταν πιο τυχερός στο 78ο λεπτό, θα είχε φύγει νικήτρια από τις Σέρρες.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Δράμας 0-1

(60' Κοντεών)

Απόλλων Σμύρνης - Πιερικός 2-0

(56' πέν. Κατσίκης, 73' Μανιάς)

Φωκικός - Θρασύβουλος 1-0

(2' Γουόρντεν)

Καλλιθέα - Εθνικός Γαζώρου 1-0

(74' Φαγιέ)

Νίκη Βόλου - Βύζας Μεγάρων 2-0

(28', 43' Σκούφαλης)

Αναγέννηση Επανομής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

(78' Ογκουνσότο)

Εργοτέλης - Καλλονή 0-0

ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-1

(87' Κρητικός / 60' Γκούρτσας)

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός 0-0

Δευτέρα 18 Μαρτίου

Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής (19:00)

ΡΕΠΟ: Καβάλα

Διαβάστε τι έγινε στον Νότιο και τον Βόρειο όμιλο της Football League

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK