Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 55 λεπτά, ο Πανσερραϊκός ανέτρεψε στο φινάλε το προβάδισμα της Καλλιθέας επικρατώντας 3-2. Συγκάτοικος των "λιονταριών" στην κορυφή είναι ο Φωκικός που εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Σεφτέ στις νίκες έκαναν ΑΕΛ και Εργοτέλης.

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 2-3

Πλούσιο σε θέαμα και ανατροπές ήταν το παιχνίδι του "Ελ Πάσο" μεταξύ της Καλλιθέας και του Πανσερραϊκού. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Φαρινόλα στο 16', αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν, έξι λεπτά αργότερα με εκπληκτική εκτέλεση του Ράνιτς. Το ματς "χάλασε" στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα μετά την ανόητη αποβολή του Ράνιτς, αφού Λουσινί και Πλάτανος λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, ενώ ο Παρασκευαΐδης έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν στο 40'. Ευτυχώς για τους 500 περίπου φιλάθλους, το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό. Μετά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες στο 55' και το 56', η ομάδα του Νίκου Παντέλη ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα σε επτά λεπτά. Στο 58' ο Ντακόλ βρήκε τον Μαρουκάκη κι εκείνος με συρτό σουτ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 65' ο Καλτσάς με εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα έδωσε το προβάδισμα στην Καλλιθέα. Η τελευταία είχε τον έλεγχο, αλλά αυτό δεν έφτανε για να κλειδώσει τη νίκη. Απεναντίας ο Πανσερραϊκός απάντησε με το ίδιο νόμισμα, αφού στο 75' ο Μπανγκουρά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε και στο 80' ο Κόντος με υπέροχο πλασέ, έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Ανάκογλου, χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Ντα Σίλβα (66' Ατματσίδης), Χριστοφιλέας, Πλάτανος (85' Πλάτανος), Καλτσάς, Σταύρου, Μουσταφίδης, Κατσικογιάννης (46' Ματσούκας), Αρβανίτης, Ντακόλ, Φαρινόλα.

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος (86' Τσιμίκας), Τοντόροφ (78' Καψάλης), Μπανγκουρά (91' Γκουγκουλιάς).

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

ΑΕΛ - Αναγέννηση Επανομής 3-1

Εκμεταλλευόμενη το καλό επιθετικό της πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ σημείωσε την παρθενική της νίκη. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά του Τσιάρα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όμως, ο Ογκουνσότο επωφελήθηκε από την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων και σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ξαναπήρε το προβάδισμα στο 35ο λεπτό έπειτα από ατομική ενέργεια του Τσιμπάμπα και πλασέ του Δεινόπαπα σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" το ματς. Τελικά αυτό επιτεύχθηκε στο 80ό λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χασομέρη.

ΑΕΛ (Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Παγώνης, Τσιάρας (52' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (65' Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας, Τσίγκας.

Αναγέννηση Επανομής (Γαλτσίδης): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης (72' Αναστασίου), Κουλίδης, Δραγανίδης (82' Τζανδάρης), Ογκουνσότο, Ναστόσκι (82' Μπαλασάς), Ταχμαζίδης.

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 1-0

Οι αγωνιζόμενοι με μαύρα περιβραχιόνια, λόγω του χαμού του Απόστολου Παπουτσάκη, παίκτες του Εργοτέλη δεν έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο τους παιχνίδι στη Football League μετά το 2006. Η Δόξα Δράμας απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αυτή που το κατάφερε όμως, ήταν η κρητική ομάδα. Με τη συμπλήρωση έξι λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γουμάγιας απέκρουσε ασταθώς τη σέντρα του Χαντί και ο Ζαχόρα που πήρε το... ριμπάουντ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης του Παγκρητίου. Στη συνέχεια οι "μαυραετοί" πήραν τα ηνία και άγγιξαν την ισοφάριση στο 65' (σουτ του Ρούσεφ στο δοκάρι), εν τέλει ωστόσο, παρέμειναν χωρίς βαθμό μετά το πέρας δύο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μάλιστα, αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Σούλης Παπαδόπουλος.

Εργοτέλης (Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης (78' Κοζορώνης), Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Χαντί, Ρέντζας (60' Λαμπίν), Ζαχόρα (70' Ουέλινγκτον).

Δόξα Δράμας (Σ. Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς (58' Ρούσεφ, 90' Χιντατσέλι), Ταραλίδης, Σοϊλέδης, Κάπελ, Καμινιώτης, Μιλένκοβιτς, Ροντρίγκο, Ιντζόγλου, Πουλάκος (75' Θάνος).

Φωκικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0

Με εκπληκτική εμφάνιση συνδύασε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστές ο Φωκικός που επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Το σκορ άνοιξε στο 20ό λεπτό με σουτ του Ευσταθίου έπειτα από σέντρα του Ταμπάκη, ενώ το έργο των παικτών του Κριστόφ Βαζέχα έγινε ευκολότερο από το 42' κι έπειτα όταν αποβλήθηκε ο Σκέμπος, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο σύλλογος της Άμφισσας διπλασίασε τα τέρματά του στο 50ό λεπτό με σουτ του Θέου και τα πάντα κρίθηκαν στο 67' με νέο σουτ του Μπουλούλη, ύστερα από ασίστ του Γκόμες. Οι 1.200 περίπου φίλαθλοι των γηπεδούχων αποθέωσαν, όπως είναι φυσικό, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας τους για το όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσαν.

Φωκικός (Βαζέχα): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Κωστόπουλος, Τετέ, Ταμπάκης (61' Γκόμες), Λίτσος, Θέος (74' Αμπντουραχμάνι), Σκαρίμπας (69' Αλμπέρτο), Μπουλούλης, Ευσταθίου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Σκέμπος, Φελίπε, Σπαθάρας (73' Στεργίδης), Καρακάσογλου (50' Στεφανίδης), Ιορδανίδης, Μπουτζίκος (20' Τσιάμης), Νταντίδης, Φάμπιο.

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης στο ματς του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Στο πρώτο ημίχρονο η θεσσαλική ομάδα είχε την κυκλοφορία της μπάλας και τις ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την "ελαφρά ταξιαρχία" να σώσει την παρτίδα στο φινάλε. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη άγγιξε το γκολ στο 71' όταν η κεφαλιά του Μανιά κατέληξε στο αριστερό δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα όμως, ο Κυριάκος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με δυνατό σουτ (η μπάλα βρήκε στον Κοτταρά, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή). Τελικά ο σύλλογος της Ριζούπολης πήρε το βαθμό στο 88' με συρτό σουτ του νεοεισελθόντα Τσιλιγκίρη. Το ματς, πάντως, σημαδεύτηκε από ένα θλιβερό περιστατικό, αφού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ένας φίλαθλος της Νίκης άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Νίκη Βόλου (Αμανατίδης): Καρακούτσης, Μήτσης, Βέρτζος, Ψιάνος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Σκούφαλης (88' Σαμαράς), Πουρτουλίδης, Φλίγκος (74' Τάσιτς), Τάντιτς (63' Ουέλινγκτον).

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης (35' Ντουτσαρίδης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης (87' Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Κατσίκης (91' Κύργιας), Χιντζίδης, Διαμαντίδης, Μανιάς.

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Καβάλα - Παναιτωλικός 0-0

Ο Παναιτωλικός ήταν ελαφρώς καλύτερος από την Καβάλα και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης, αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Αποστολίδη, ο οποίος σταμάτησε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων του. Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 24ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των "αργοναυτών" να μπλοκάρει την κεφαλιά του Κουτσοσπύρου από τη μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 64' με τον Ντος Σάντος, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τακίδη, αλλά το πλασέ του ήταν τελείως άστοχο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Καραγεωργίου έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο (σουτ Μύγα στο 74', σέντρα-σουτ του Φαβάλι στο 81', φάουλ του Φαβάλι στο 91', φάουλ του Μπογκντάνοβιτς στο 93').

Καβάλα (Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ, Ενσαλίβα, Χλώρος (88' Μπρατσιάνι), Ντος Σάντος (70' Ποσίνκοβιτς), Μοκάκε, Αναστασόπουλος (62' Πλιάγκας).

Παναιτωλικός (Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Φαβάλι, Μητρόπουλος, Καμαρά (59' Μύγας), Κουτσοσπύρος (90' Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Γιάνεφ (59' Πασάς).

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Εθνικός Γαζώρου - Καλλονή 0-0

Ιδιαίτερα φτωχό ήταν το θέαμα του αγώνα στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών και το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του. Η προερχόμενη από το σπουδαίο διπλό επί του Παναιτωλικού Καλλονή απείλησε, κυρίως από στημένες φάσεις, στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δεν δημιουργήθηκε ούτε μία κλασική ευκαιρία από τους δύο μονομάχους. Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της σερραϊκής ομάδας Αποστολίδης επενέβη όποτε χρειάστηκε, διατηρώντας το μηδέν και εξασφαλίζοντας το δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Εθνικός Γαζώρου (Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Νίρλας, Καπίας, Κατσαβάκης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Σαββίδης (88' Μουσικάκης), Αλεξάντροβιτς, Ζιγκερίδης (58' Κωνσταντινίδης, 76' Γκόγκας).

Καλλονή (Καβακάς): Μάππας, Κώτσιος, Χωριανόπουλος, Σερφά, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (68' Γάλας), Γκονζάλες (57' Μανουσάκης), Λεοζίνιο (89' Γιόνδης), Καζάκης.

Το απόλυτο με ανατροπή ο Πανσερραϊκός

Θρασύβουλος - Πιερικός 0-0

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Θρασύβουλος και Πιερικός σε ένα μέτριο ματς που παρακολούθησαν λιγότεροι από 100 φίλαθλοι. Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, αλλά και από το δοκάρι του Πάνου στο 14ο λεπτό (σέντρα-σουτ από δεξιά). Στο δεύτερο 45λεπτο αμφότερες οι ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σταυροθανασόπουλου στο τέταρτο λεπτό των καθσυτερήσεων (για θέατρο).

Θρασύβουλος (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος, Ανδρίκος, Μπέκα, Πλαβούκος (68' Καλογρίδης), Παπανίκου (84' Κεϊτά), Πάνος, Αγκόλι (58' Σκόνδρας).

Πιερικός (Γκουλής): Βασιλειάδης,Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Κόιτς, Σεχολάρι (88' Δήμου), Καθάριος (80' Νίκου), Λόπεζ (69' Ίτσιος), Φαμπίνιο.

Βύζας Μεγάρων - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Υπό το βλέμμα του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, Βύζας Μεγάρων και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο η θεσσαλική ομάδα κυριάρχησε, αλλά ήταν ακίνδυνη, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, χωρίς επίσης να απειλήσει. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς αν η κεφαλιά του Γρομητσάρη στο 80ό λεπτό δεν περνούσε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Γκίτκου.

Βύζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Παναγοπουλος, Θ. Βλάχος (84' Αρναρέλης), Κοκόλης, Ταμπάκης, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς, Βελέτης, Σιώκος (57' Ζούμας) Ρεκλείτης, Μπιτσάκος, Αρναρέλης, Κρητικός (65' Ντιαλό).

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Γκίτκος, Μπακαγιόκο (65' Γαλάνης), Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Πινδώνης, Μπολάτι, Γιενγκά, Παλαιολόγος, Ογιαρμπίντε, Ανιέντε (84' Κόλεφ).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παναχαϊκή - Ηρακλής 0-0

ΑΕΛ - Αναγέννηση Επανομής 3-1

(11' Τσιάρας, 35' Δεινόπαπας, 80' πέν. Χασομέρης / 30' Ογκουνσότο)

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 1-0

(52' Ζαχόρα)

Εθνικός Γαζώρου - Καλλονή 0-0

Φωκικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0

(20' Ευσταθίου, 50' Θέος, 66' Μπουλούλης)

Καβάλα - Παναιτωλικός 0-0

Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 1-1

(74' Κυριάκος / 88' Τσιλιγκίρης)

Θρασύβουλος - Πιερικός 0-0

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 2-3

(58' Μαρουκάκης, 65' Καλτσάς / 22' Ράνιτς, 75' πέν. Μπανγκουρά, 80' Κόντος)

Βύζας Μεγάρων - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

ΡΕΠΟ: Ηρακλής Ψαχνών

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK