"Τρίποντα" για Κισσαμικό και Παναχαϊκή

Κισσαμικός και Παναχαϊκή επικράτησαν των Πανσερραϊκού και Κέρκυρας αντίστοιχα, στα εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Football League.

"Τρίποντα" για Κισσαμικό και Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Κισσαμικός-Πανσερραϊκός 2-0

Μετά από 7 αγωνιστικές στη Football League, ο Κισσαμικός διεύρυνε το αήττητο σερί του, επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 11 ο Μάντζης, ενώ στο 68΄ο Βαττής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πολύ όμορφη συνεργασία με τον Λώττα και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, "κλειδώνοντας" με αυτό τον τρόπο και τη νίκη.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας (82' Βλάχος), Βαττής (90' Τσουκάνης), Λώττας (71' Σμίλτος), Μάντζης.

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Κουκόλης, Σιάκκας (46' Μπεριάν), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ρούτσης (70' Τσιμίκας), Ραμίρες (57' Πόποβιτς), Ολίσε, Παπαστεργίου, Ατματσίδης, Φουρτάδο.

Παναχαϊκή-Κέρκυρα 1-0

Η Παναχαϊκή, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, πήρε τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα στην Πάτρα, με 1-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32' με κεφαλιά του Τζίλα. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιουργώντας όμως ευκαιρίες χωρίς ουσίες, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Πέδρο, Σιατραβάνης (75' Καρβουνιάρης), Ντελέκος (85΄Ι. Λαμπρόπουλος), Μητρόπουλος (66' Πινδώνης), Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Ζορμπάς, Γκόμες, Κόντος (70' Γεωργακόπουλος), Όμο, Ντατίδης (46' Καμπάνταης), Φάμπιο (60' Μακρίδης), Ζορντάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

News 24/7

24MEDIA NETWORK