Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης

Ο Ηρακλής ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 3-1 και, πλέον, συγκατοικεί με τον Απόλλωνα στην κορυφή της Football League. Ανατροπή και νίκη του Εργοτέλη επί της Παναχαϊκής με το ίδιο σκορ. "Λευκή" ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης

Ηρακλής - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1

Την 7η συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Ηρακλής και, μάλιστα, με αντίπαλο την ομάδα που προπονεί ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ο "γηραιός" άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Ισαάκ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Νέστωρ Στεφανίδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Κώστα Σαμαρόπουλου και έκανε το 2-0. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών μείωσε στο 25ο λεπτό με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Άρτσε, όμως, ο Στεφανίδης αποκατέστησε την τάξη στο 37'.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Π. Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Λόπεθ, Ντατίδης (46ʼ Σαράφογλου), Σιατραβάνης (78ʼ Γεωργίου), Στεφανίδης (62ʼ Αλεξίου), Ισαάκ, Σουλίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Γκαρακλίδης, Γιόγιος, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης, Αντρεΐνι (46ʼ Χαρμάνας), Καμπάνης (65ʼ Καρλόπουλος).

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Παναχαϊκή - Εργοτέλης 1-3

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή στη Super League έκανε ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε 3-1 της Παναχαϊκής στην Αγυιά. Η κρητική ομάδα έχασε πέναλτι με τον Μάρις Βερπακόφσκις στο 6ο λεπτό και δέχθηκε γκολ στο 40ό με σουτ του Βάντερσον, όμως, μέσα σε ένα λεπτό ανέτρεψε τα δεδομένα (με πλασέ του Ντιέγο Ρομάνο και πέναλτι του Ανδρέα Μπουχαλάκη). Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή με εκπληκτικό σουτ στο 73ο λεπτό και η αποβολή του Ουέλινγκτον στις καθυστερήσεις δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Βάντερσον (83' Περεϊρα), Παμπόε, Σπίνουλας, Δ. Κοιλιάρας (78' Χοτζάλι), Γ. Κοιλιάρας (57' Τέλλος), Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ρεκλείτης.

Εργοτέλης (Πλεσίτης-Λαμπράκης): Αθανασίου, Πίτσος (77' Γεωργίου), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Γκαντιάγκα, Τζανακάκης (71' Κοζορώνης), Χρυσοφάκης (59' Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Δωματάς, Σαρρής.

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Υπό το βλέμμα 6.000 οπαδών, ο Παναιτωλικός και ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην "ελαφρά ταξιαρχία", όπου στο 23' ο Μιχάλης Μανιάς δεν μπόρεσε να προσθέσει ακόμα ένα γκολ στην πλούσια εφετινή συγκομιδή του. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, απείλησαν στο 64' με σουτ του Τζούνιορ, προτού ο Δημήτρης Διαμάντης προδοθεί από την μπάλα στη φάση του 84ου λεπτού (δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν (63' Σφακιανάκης), Φαβάλι (72' Κουτσοσπύρος), Σίσιτς, Μπελόν (81' Πασάς), Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (86' Κύργιας), Καμαρά, Καραμαλίκης (53' Φαρινόλα), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (74' Τσεμπερίδης).

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί του Απόλλωνα στο "Γ. Καμάρας", ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε με τους τρεις βαθμούς και από την Κατερίνη. Μετά από ένα μονόπλευρο πρώτο ημίχρονο και την τριπλή ευκαιρία του 43ου λεπτού, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα πήρε το προβάδισμα στο 47ο λεπτό με κεφαλιά του Θανάση Παλαιολόγου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάριο Μπρέσκα. Οι ελπίδες του, αδιάφορου, Πιερικού για θετικό αποτέλεσμα εκμηδενίστηκαν στο 82ο λεπτό όταν ο Ματίας Μπολάτι έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης, Νίκου (77' Καραγκούνης), Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο (58' Κόιτς), Καθάριος, Καρακατσάνης (77' Παπατόλιος), Μανίκας.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Καπετάνος (77' Τσιάτσιος), Ανιέτε, Μπρέσκα (67' Ναντάγια), Ογκουνσότο (46' Σολάκης).

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας 0-0

Μία αδιάφορη ομάδα με πολλές απουσίες αντιμετώπισε η Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το όνειρο της απευθείας ανόδου. Στο πρώτο μέρος η θεσσαλική ομάδα απειλήθηκε από τους "μαυραετούς", ενώ με εξαίρεση τον δραστήριο Μπόζινταρ Τάντιτς κανένας παίκτης δεν είχε διάθεση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 56ο λεπτό όταν ο Αλάν Λαλίν δεν βρήκε στόχο σε κενό τέρμα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 78' με τον Πασχάλη Κάσσο.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος, Φλίγκος (58ʼ Ουέλινγκτον), Λαλίν, Σαμαράς (46ʼ Καρατζάς), Ψιάνος, Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Κοντοδήμος, Χατζής, Παππάς (69ʼ Τζιώρας).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ξενοδόχοφ, Στόικος (60ʼ Κάσσος), Μπουτζίκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Μπαλής, Ιντζόγλου, Μιλένκοβιτς, Ρούσεφ, Τότο (73ʼ Μουδούρογλου), Στεργιανός (31ʼ Κοντέων).

Καλλονή - Αναγέννηση Επανομής 3-1

Σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση και στο -2 από την κορυφή βρίσκεται η Καλλονή μετά την άνετη νίκη της επί της Αναγέννησης Επανομής. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 22ο λεπτό με το δοκάρι του Ανέστη Αναστασιάδη και μέσα σε ένα δίλεπτο (29'-31') σκόραρε με τους Μακούμπα Κάντζι και Λεοζίνιο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεοζίνιο έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πέτρος Τοπούζης, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία, με ωραίο πλασέ στο 80ό λεπτό.

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης (56' Βαλιός), Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Κριπιντήρης, Λεοζίνιο (76' Γκόβας), Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Ντιμπαλά, Κάντζι (69' Βλαστέλλης).

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλάμης, Νταντάμης, Μάρκες Περέιρα (69' Λαμπερνάκης), Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Μπαλάσας, Αναστασίου, Τσανδάρης (76' Κυριακίδης), Δραγανίδης (55' Καρτάλ), Τοπούζης.

Φωκικός - ΑΕΛ 0-0

Το πιο ανιαρό παιχνίδι της αγωνιστικής διεξήχθη στην Άμφισσα όπου ο Φωκικός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με την ΑΕΛ. Η έντονη ζέστη και το γεγονός ότι οι δυο ομάδες δεν είχαν κίνητρο έπαιξαν το ρόλο τους. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 49ο λεπτό με τον Έρικ Γουόρντεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Ζεκίνια (στο 60'), τον Νεκτάριο Σκαρίμπα (στο 63') και, κυρίως, στο 91' με την κεφαλιά του Θανάση Τσίγκα που κατέληξε στο δοκάρι του Θανάση Γεωργίου. Τρία λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Αλμπέρτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Εσόνο, Καραπέτσας (46ʼ Σκαρίμπας), Νάστος, Αλμπέρτο, Μπουλούλης (66ʼ Σουλελές), Γουόρντεν, Γκόμες (87ʼ Ευσταθίου).

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Γιώτας, Γκαλίτσιος, Πότσι (65ʼ Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε (74ʼ Τσίγκας), Χασομέρης, Φρανκού (55ʼ Κρητικός), Ζεκίνια.

Καβάλα - Πανσερραϊκός 0-1

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεκσάνταρ Σίμιτς στο 30ό λεπτό χάρισε στον Πανσερραϊκό τη νίκη στο μακεδονικό ντέρμπι με την Καβάλα, αποτέλεσμα που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες των "λιονταριών" για είσοδο στα πλέι οφ. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές συγκινήσεις, ενώ τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι κίτρινες κάρτες δεν επέτρεψαν στους παίκτες των δύο ομάδων να αποκτήσουν ρυθμό.

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης (41' Μαραγκός), Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Τριποτσέρης, Χλωρός, Ντομί (55' Πάτο), Παπαδόπουλος (76' Μπρατσιάνι), Ντόσης.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ράνιτς (91' Κασσέρης), Σίμιτς (94' Καρασαλίδης), Τοντόροφ, Κόντος, Μπονέρης (73' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Τσιμίκας.

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, διπλό ανόδου ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Εθνικός Γαζώρου και Ηρακλής Ψαχνών σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο, όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ (στο 35' με σουτ του Ιβάν Γέσιτς από πλάγια θέση). Πρόσωπο τους αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 62' και ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε με σουτ.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Κομνηνάκης, Μερεσιώτης (65' Παπάζογλου), Κουκόλης, Καπίας, Γεωργιάδης, Μεντής, Διαμαντίδης, Β. Κωνσταντινίδης (62' Γαϊδαρτζής), Αγγελάκας (53' Ζυγκερίδης), Ναλμπάντης.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ζουλιώτης (90' Αμέντολα), Ντελέκος, Μήτσης, Δήμου, Ρούτσης (67' Α. Σικαλιάς), Ζαχαράκης, Ρεπετσάς, Σεοταχούλ (46' Χαϊκάλης).

Βύζας Μεγάρων - Καλλιθέα 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Καμίλ Κρολ, ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας και διατήρησε ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Παναγιώτη Ατματζίδη, όμως, το δεύτερο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Κρολ ισοφάρισε στο 57', ο Αλέξανδρος Αρναρέλης είχε δοκάρι στο 75' και τελικά ο Πολωνός επιθετικός σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 85'.

Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Νικολόπουλος, Λιόλιος (79' Μανδύλης), Γρομητσάρης, Γκεμίσης (60' Δημητρίου), Κρολ, Μπιτσάκος, Θ. Βλάχος, Π. Βλάχος, Σπαγής (31' Αρναρέλης), Μαρίνης.

Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χατζόπουλος, Τρεκαρίτσι, Πίκολο (87' Σίλβα), Κατσικογιάννης (58' Σταύρου), Ατματζίδης (66' Σεμπέκος), Ντακόλ, Φαγιέ, Βιγιαρέχο.

Σε ρυθμούς twitter

# Πριν από τη σέντρα των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ποντίων.

# Ένταση υπήρξε στη φυσούνα του γηπέδου της Παναχαϊκής κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των παικτών για την ανάπαυλα.

# Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ο εκφωνητής του σταδίου φώναξε από τα μεγάφωνα "έλα ρε Παππά, έλα ρε Παππά" επειδή ο εν λόγω παίκτης έκανε μία λάθος μεταβίβαση!

# Ο Γιώργος Κατσικογιάννης αποβλήθηκε στο 59ο λεπτό επειδή εξαπέλυσε ύβρεις προς τον πάγκο του Βύζαντα κατά την αντικατάστασή του.

# Ο αγώνας Βύζας-Καλλιθέα επρόκειτο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο περίπου 600 οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν στις εξέδρες του μεγαρικού γηπέδου. Τελικά ο διαιτητής και ο παρατηρητής τους ζήτησαν να αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Τα αποτελέσματα της 40ής αγωνιστικής

Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

(62' Γαϊδαρτζής / 35' Γέσιτς)

Φωκικός - ΑΕΛ 0-0

Ηρακλής - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1

(11' Ισαάκ, 12' Στεφανίδης, 37' Στεφανίδης / 25' Άρτσε)

Καβάλα - Πανσερραϊκός 0-1

(30' πέν. Σίμιτς)

Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας 0-0

Παναχαϊκή - Εργοτέλης 1-3

(40' Βάντερσον / 42' Ρομάνο, 43' πέν. Γκαντιάγκα, 73' Κοζορώνης)

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-2

(47' Παλαιολόγος, 82' Μπολάτι)

Καλλονή - Αναγέννηση Επανομής 3-1

(29' Κάντζι, 31', 47' Λεοζίνιο / 80' Τοπούζης)

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Βύζας Μεγάρων - Καλλιθέα 2-1

(57', 85' Κρολ / 4' Ατματζίδης)

Ρεπό: Θρασύβουλος

Διαβάστε εδώ τι έγινε στο Νότιο όμιλο της Football League 2.

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

17:55
Καλησπέρα σας
17:56
Θα παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις της 40ης αγωνιστικής της Football League και της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2
17:59
Το πρόγραμμα:

Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας (18.00)
Φωκικός-ΑΕΛ (18.00)
Βυζάς Μεγάρων-Καλλιθέα (18.00)
Καβάλα-Πανσερραϊκός (18.00)
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών (18.00)
ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής (18.00)
Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών (18.00)
Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου (18.00)
Παναχαϊκή-Εργοτέλης (18.00, OTE TV)
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (18.00, OTE TV)
Ρεπό: Θρασύβουλος
18:00
Βαθμολογία

1. Απόλλων Σμύρνης 70
2. Ηρακλής 68
3. Εργοτέλης 67
-------------------------------------------------
4. Παναιτωλικός 66
5. ΑΕΛ Καλλονής 66
6. Ολυμπιακός Βόλου 66
6. Νίκη Βόλου 66
-------------------------------------------------
8. Πανσερραϊκός 59
9. Δόξα Δράμας 58
10. ΑΕΛ 58
11. Ηρακλής Ψαχνών 53
12. Καλλιθέα 47
13. Καβάλα 47
14. Πιερικός 39
15. Εθνικός Γαζώρου 36
16. Παναχαϊκή 36
17. Φωκικός 36
18. Αναγέννηση Γιαννιτσών 34
19. Θρασύβουλος 27
-------------------------------------------------
20. Βύζας Μεγάρων 26
21. Αναγέννηση Επανομής 15
18:01
Πριν από την έναρξη των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου.
18:03
Ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις
18:05
Οι συνθέσεις του αγώνα Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας:

Νίκη Βόλου: Βούρας, Βέρτζος, Φλίγκος, Λαλίν, Σαμαράς, Ψιάνος, Πουρτουλίδης, Τάντιτς, Κοντοδήμος, Χατζής, Παππάς.

Δόξα Δράμας: Ξενοδόχοφ, Στόικος, Μπουτζίκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Μπαλής, Ιντζόγλου, Μιλένκοβιτς, Ρούσεφ, Τότο, Στεργιανός.

18:05
Οι συνθέσεις του αγώνα Φωκικός-ΑΕΛ:

Φωκικός: Γεωργίου, Χαλούλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Εσόνο, Καραπέτσας, Νάστος, Αλμπέρτο, Μπουλούλης,  Γουόρντεν, Γκόμες.

ΑΕΛ: Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Γιώτας, Γκαλίτσιος, Πότσι, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Χασομέρης, Φρανκού, Ζεκίνια.
18:06
Οι συνθέσεις του αγώνα Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα:

Βύζας Μεγάρων: Πουρής, Νικολόπουλος, Λιόλιος, Γρομητσάρης, Γκεμίσης, Κρολ, Μπιτσάκος, Θ. Βλάχος, Π. Βλάχος, Σπαγής, Μαρίνης.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χατζόπουλος, Τρεκαρίτσι, Πίκολο, Κατσικογιάννης, Ατματζίδης, Ντακόλ, Φαγιέ, Βιγιαρέχο.
18:07
Οι συνθέσεις του αγώνα Παναχαϊκή-Εργοτέλης:

Παναχαϊκή:  Ανδρούτσος, Βάντερσον, Παμπόε, Σπίνουλας, Κοιλιάρας Γ., Κοιλιάρας Δ., Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ρεκλείτης.
 
Εργοτέλης: Αθανασίου, Σαρρής, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Γκατιάγκα, Μπουχαλακης,Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Βερπακόφσκις. 
18:07
Οι συνθέσεις του αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών:

Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου, Κομνηνάκης, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Καπίας, Γεωργιάδης, Μεντής, Διαμαντίδης, Β. Κωνσταντινίδης, Αγγελακάς, Ναλμπάντης.

Ηρακλής Ψαχνών: Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ζουλιώτης, Ντελέκος, Μήτσης, Δήμου, Ρούτσης, Ζαχαράκης, Ρεπετσάς, Σεοταχούλ.
18:08
Οι συνθέσεις του αγώνα ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής:

ΑΕΛ Καλλονής: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Κριπιντήρης, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Ντιμπαλά, Κάντζι.

Αναγέννηση Επανομής: Μαλάμης, Νταντάμης, Μάρκες Περέιρα, Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Μπαλάσας, Αναστασίου, Τσανδάρης, Δραγανίδης, Τοπούζης.
18:09
Οι συνθέσεις του αγώνα Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης:

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν, Καμαρά, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν.

Απόλλων Σμύρνης: Κοτταράς, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Διαμάντης, Ρόβας, Καμαρά, Κατσίκης, Καραμαλίκης, Μανιάς, Τσιλιγκίρης.
18:09
Οι συνθέσεις του αγώνα Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου:

Πιερικός: Πατσιογεώργος, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης, Νίκου, Μπελόσεβιτς, Μασάντο, Καθάριος, Καρακατσάνης, Μανίκας.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Καπετάνος, Ανιέτε, Μπρέσκα, Ογκουνσότο.
18:10
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ με τον Ατματζίδη. Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα 0-1
18:12
Football League 2

1ος όμιλος

Αχαρναϊκός-Καλαμάτα 0-0
Ρούβας-Φωστήρας 0-0
Επισκοπή-Κόρινθος 2-0
Πανηλειακός-Χανιά 0-0
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτικής 1-1
Κεραυνός Γλυφάδας-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
18:16
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  Σε διάστημα δύο λεπτών ο Ηρακλής πέτυχε δύο γκολ με τον Ισαάκ και τον Στεφανίδη. Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
18:20
Ο Εργοτέλης έχασε πέναλτι με τον Βερπακόφσκις (δοκάρι) στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή
18:26
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  Μείωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Καυτανζόγλειο με τον Άρτσε. Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1
18:28
Football League 2

1ος όμιλος

Αχαρναϊκός-Καλαμάτα 1-1
Ρούβας-Φωστήρας 0-0
Επισκοπή-Κόρινθος 3-1
Πανηλειακός-Χανιά 0-0
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτικής 2-1
Κεραυνός Γλυφάδας-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
18:29
Από την Football League φέτος στην Super League θα ανέβουν τέσσερις ομάδες (3 απευθείας και 1 από τα πλέι οφ) και δυο ομάδες θα υποβιβαστούν. Από την Football League 2 ανεβαίνουν στην Football League 11 ομάδες (6 από τον πρώτο όμιλο και πέντε από τον δεύτερο)
18:36
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στην Καβάλα με πέναλτι του Σίμιτς. Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-1
18:50
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  Σε διάστημα πέντε λεπτών τρία γκολ στην Πάτρα με τους Βάντερσον, Ρομάνο και Γκαντιάγκα (πεν.). Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-2
18:51
Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας 0-0
Φωκικός-ΑΕΛ 0-0
Βυζάς Μεγάρων-Καλλιθέα 0-1 (4' Ατματζίδης)
Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-1 (30' πεν. Σίμιτς)
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών 0-1 (36' Γέσιτς)
ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής 2-0 (29' Κάντζι, 31' Λεοζίνιο)
Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1 (11' Ισαάκ, 12', 37' Στεφανίδης- 24' Άρτσε)
Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-2 (39' Βάντερσον- 41' Ρομάνο, 43' πεν Γκαντιάγκα)
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 0-0
Ρεπό: Θρασύβουλος
18:52
Football League 2

1ος όμιλος

Αχαρναϊκός-Καλαμάτα 1-1
Ρούβας-Φωστήρας 1-0
Επισκοπή-Κόρινθος 4-1
Πανηλειακός-Χανιά 0-1
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτικής 2-3
Κεραυνός Γλυφάδας-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
19:06
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
19:07
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το προβάδισμα με τον Παλαιολόγο. Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
19:10
Football League 2

1ος όμιλος

Τελικά αποτελέσματα:

Αχαρναϊκός-Καλαμάτα 1-1
Ρούβας-Φωστήρας 1-0
Επισκοπή-Κόρινθος 4-1
Πανηλειακός-Χανιά 0-1
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτικής 2-3
Κεραυνός Γλυφάδας-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Παναιγιάλειος

19:19
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Εθνικός Γαζώρου ισοφάρισε με τον Γαϊδαρτζή. Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
19:27
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!  Τρίτο γκολ για την ΑΕΛ Καλλονής με τον Λεοζίνιο. ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση ΕΠανομής 3-0
19:28
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ισοφάρισε ο Βύζας Μεγάρων με τον Κρολ. Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα 1-1
19:35
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Τρίτο γκολ για τον Εργοτέλη με τον Κοζορώνη. Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3
19:36
Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας 0-0
Φωκικός-ΑΕΛ 0-0
Βυζάς Μεγάρων-Καλλιθέα 1-1
Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-1
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής 3-0
Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1
Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 0-0
19:41
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Μείωσε η Αναγέννηση Επανομής με τον Τοπούζη. ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής 3-1
19:42
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και δεύτερο γκολ στην Κατερίνη με τον Μπολάτι. Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-2
19:45
Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας 0-0
Φωκικός-ΑΕΛ 0-0
Βυζάς Μεγάρων-Καλλιθέα 1-1
Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-1
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής 3-1
Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1
Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-2
Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 0-0
19:51
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Βύζας Μεγάρων έκανε την ανατροπή με τον Κρολ και πάλι. Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα 2-1
19:52
Λήξη του αγώνα στις Σέρρες. Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
19:55
Τελικό αποτέλεσμα στην Καβάλα. Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-1
19:55
Λήξη του αγώνα στο Καυτανζόγλειο. Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1
19:56
Τελικό στην Κατερίνη. Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-2
19:56
Λήξη στην Πάτρα. Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3
19:56
Τελικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 0-0
19:57
Λήξη του αγώνα στην Άμφισσα. Φωκικός-ΑΕΛ 0-0
19:57
Λήξη στο Πανθεσσαλικό. Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας 0-0
20:01
Λήξη του αγώνα στην Μυτιλήνη. ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής 3-1
20:06
Τελικό αποτέλεσμα στα Μέγαρα. Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα 2-1
20:06
Τελικά αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας 0-0
Φωκικός-ΑΕΛ 0-0
Βυζάς Μεγάρων-Καλλιθέα 2-1
Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-1
Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
ΑΕΛ Καλλονής-Αναγέννηση Επανομής 3-1
Ηρακλής-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1
Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 0-2
Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-3
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 0-0
Ρεπό: Θρασύβουλος
20:09
Βαθμολογία

1. Απόλλων Σμύρνης 71
2. Ηρακλής 71
3. Εργοτέλης 70
-------------------------------------------------
4. ΑΕΛ Καλλονής 69
5. Ολυμπιακός Βόλου 69
6. Παναιτωλικός 67
7. Νίκη Βόλου 67
-------------------------------------------------
8. Πανσερραϊκός 62
9. Δόξα Δράμας 59
10. ΑΕΛ 59
11. Ηρακλής Ψαχνών 54
12. Καλλιθέα 47
13. Καβάλα 47
14. Πιερικός 39
15. Εθνικός Γαζώρου 37
17. Φωκικός 37
16. Παναχαϊκή 36
18. Αναγέννηση Γιαννιτσών 34
19. Βύζας Μεγάρων 29
-------------------------------------------------
20. Θρασύβουλος 27
21. Αναγέννηση Επανομής 15
20:09
Επόμενη αγωνιστική (41η)

Τετάρτη (22/5)

Καλλιθέα-Φωκικός (18.00)
Εργοτέλης-Θρασύβουλος (18.00)
Πανσερραϊκός-Βύζας Μεγάρων (18.00)
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή (18.00)
Αναγέννηση Επανομής-Καβάλα (18.00)
Απόλλων Σμύρνης-Εθνικός Γαζώρου (18.00)
Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΑΕΛ Καλλονής (18.00)
Πιερικός-Παναιτωλικός (18.00)
Δόξα Δράμας-ΑΕΛ (18.00, OTE TV)
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (18.00, OTE TV)
Ρεπό: Νίκη Βόλου
20:10
Καλό σας βράδυ

News 24/7

24MEDIA NETWORK