Θρασύβουλος - Πανθρακικός 0-0

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, μεταξύ του Θρασύβουλου και του Πανθρακικού. Τραγικό το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες, ακυρώθηκε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων στο 37'.

Θρασύβουλος - Πανθρακικός 0-0

Ιδιαίτερα βαρετό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Φυλής. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες συντονισμένες επιθετικές προσπάθειες και υπέπεσαν σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να γίνουν μόλις δύο καλές προσπάθειες (αμφότερες από πλευράς φιλοξενούμενων).

Στο 11ο λεπτό, μετά από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Σαρακατσάνου, ο αρκετά δραστήριος Μίνγκας βγήκε τετ α τετ με τον Κασμερίδη από ελαφρώς πλάγια θέση, το πλασέ που επιχείρησε όμως, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Θρασύβουλου.

Παρά τις λιγοστές επισκέψεις του Πανθρακικού στα αντίπαλα καρέ, ο Σουλτανίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα (στο 37'), ωστόσο ο βοηθός καταλόγισε -λανθασμένα- οφ σάιντ κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες συγκριτικά με το πρώτο, όμως, το θέαμα παρέμεινε κάτω του μετρίου.

H μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού χάθηκε από πλευράς Πανθρακικού στο 70'. Μετά από ωραία συνεργασία του Σίμωση με τον Χρήστου, ο τελευταίος πλάσαρε από πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κασμερίδη.

Σε γενικές γραμμές, ο σύλλογος της Κομοτηνής ήταν καλύτερος από εκείνον της Φυλής, όμως, οι Μίνγκας και Χρήστου δεν ήταν εύστοχοι στα τετ α τετ που είχαν με τον Κασμερίδη, ενώ το γκολ του Σουλτανίδη στο 37' ακυρώθηκε λανθασμένα.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός του Θρασύβουλου στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πανθρακικός συγκατοικεί στην 4η θέση με τους Πανσερραϊκό, Εθνικό Αστέρα και Πιερικό.

Οι συνθέσεις:

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Παπαναστασίου, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Ψιάνος, Σκόνδρας, Νικολάου (81' Καλαμιώτης), Καρλόπουλος (76' Παναγιωτάκος), Κανελλόπουλος (63' Βλάχος), Κόλτζος.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Λιαπάκης, Σαρακατσάνος, Στάθης, Μπαϊκαρά, Μίνγκας (59' Ουέλινγκτον), Μουνάφο (83' Βλάχος), Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης (59' Σίμωσης).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πανσερραϊκός 1-1

(75' Νταντίδης / 37' πεν. Βρούτσινα)

Ηρακλής Ψαχνών - Διαγόρας 2-0

(44', 77' Τσοκάνης)

Φωκικός - Καλλονή 0-0

Αγροτικός Αστέρας - Πλατανιάς 0-1

(78' Μιρτσέτα)

Αν. Επανομής - Βύζας Μεγάρων 3-1

(24' Γκέσιος, 69' Δεινόπαππας, 82' πεν. Τιάγκο / 13' Ηλιόπουλος)

Εθνικός Αστέρας - Βέροια 2-1

(37' Χαϊκάλης, 69' Λαμπρόπουλος / 12' Βεργώνης)

ΑΕΛ - Πιερικός 0-0

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 2-1

(49' Φούφουλας, 51' Φουρτάδο / 31' Κατσίκης)

Θρασύβουλος - Πανθρακικός 0-0

Δείτε εδώ τι έγινε στους αγώνες της Κυριακής.

To live του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK