Ελπίζει ακόμα ο Απόλλων, νίκη για την ΑΕΛ

Με γκολ του Ανγκούλο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες του για την δεύτερη θέση των πλέι οφ της Football League μετά την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΚ. Νίκη και για την Λάρισα (1-0) κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ελπίζει ακόμα ο Απόλλων, νίκη για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Μετά από ένα 10λεπτο χωρίς φάσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε για πρώτη φορά στο 13' με τον Μπιτάνγκ, το συρτό σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Ταΐρης. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν το σουτ προβολή του Διαμαντόπουλου χτύπησε στο δοκάρι. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 45' με τον Ανγκούλο να βρίσκει δίχτυα έπειτα από ωραίο γύρισμα του Φαρινόλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να μπορεί να εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος. Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων έφτασε τους 10 βαθμούς στα πλέι οφ και διατηρεί μαθηματικά τις ελπίδες του για την δεύτερη θέση.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (28' Μαργαρίτης), Γιαλούσης, Μακροδημήτρης, Μπιτάνγκ, Τριανταφυλλάκος (71' Καρράς), Κυζιρίδης, Θέος, Σκοπελίτης (59' Μπαλτοβάλιεφ), Διαμαντόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιάνος, Λαγός (65' Ηρακλής), Τζιώρας, Φαρινόλα (80' Άρσιτς), Ανγκούλο (46' Καραδέμητρος), Βάντερσον.

Ελπίζει ακόμα ο Απόλλων, νίκη για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0

Υπό το βλέμμα 1.000 οπαδών της, η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 7ο λεπτό. Στο 19' μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρήκαν δχτυα με τον Πίντο, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει. Έξι λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου "άγγιξαν" το γκολ, όταν η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Μπόγιοβιτς στο 25' το έκανε ο Πίντο στο 38', γράφοντας το 1-0 με ωραίο σουτ. Με το πέρασμα της ώρας η Παναχαϊκή δεν μπορούσε να αντιδράσει, την ώρα που η ΑΕΛ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να βάλει και δεύτερο γκολ. Τα πράγματα για την Παναχαϊκή έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 88' μετά την αποβολή του Άλμπι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν τελικά τη νίκη με 1-0.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Πινδώνης, Γιάντσης (46' Μελισσάς), Πίντο (90+ Μουλόπουλος), Σέρτζιο (79' Λύρας), Μπόγιοβιτς.

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κοχάλι, Τρίγκας (56' Κορέτα), Πατινιώτης (46' Γκατιάγκα), Χαρτσιάς, Μπουντόπουλος (76' Κυβελίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK