"Τριάρα" ο Απόλλων, "διπλό" τα Τρίκαλα στην Ελευσίνα

Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ, ο Απόλλων Σμύρνης βρήκε ξανά δίχτυα και επικράτησε του Εργοτέλη με 3-0 στη Ριζούπολη. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τα Τρίκαλα που πήραν το "διπλό" στην Ελευσίνα επικρατώντας με 1-0 του Πανελευσινιακού.

"Τριάρα" ο Απόλλων, "διπλό" τα Τρίκαλα στην Ελευσίνα

Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης 3-0

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Η "ελαφρά ταξιαρχία" βρήκε δίχτυα μετά από 504 αγωνιστικά λεπτά και επικράτησε του Εργοτέλη με 3-0 στη Ριζούπολη. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 44 ο Φαρινόλα, ο οποίος μετά από ωραία κούρσα του Αλμπάνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 65' ο Τζιώρας με διπλή προσπάθεια έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με πλασέ.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος (5' Ψιάνος), Δεληζήσης, Φατιόν, Κονέ, Παρπέξ, Φαρινόλα, Βάντερσον (54' Τζιώρας), Αλμπάνης (71' Συμελίδης).

Εργοτέλης: Αθανασίου, Γιαλούσης, Αυγενικού (85' Ντος Σάντος), Κυριακόπουλος, Γρομητσάρης, Ρέντζας, Κ. Καμαρά, Καλέ, Μπουρσέλης, Μάνος (70' Κούτρης), Ίνιατς (59' Παμλίδης).

Πανελευσινιακός - Τρίκαλα 0-1

Την έβδομη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στη Football League γνώρισε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 0-1 από τα Τρίκαλα στην Ελευσίνα. Η θεσσαλική ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας χάρη σε γκολ του Κουσκουνά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 34' όταν το σουτ του Στεφάνοβιτς χτύπησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να μπουν στο ματς και ως εκ τούτου οι Τρικαλινοί πήραν το "διπλό".

Πανελευσινιακός: Στεργιώτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κακαράς, Γκεμίσης (68' Δημόπουλος), Τσολακίδης, Μπαρμπόσα (46' Πούρνος), Βιγιαφάνε (63' Κορνελάτος), Μπλάνκο.

Τρίκαλα: Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Παπαργυρίου, Μακρίδης, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (77' Αρσενίεβιτς), Δουκάκης (63' Χαροντάκης), Γκονζάλες (56' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

Αχαρναϊκός-Καλλιθέα 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Αχαρναϊκός - Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πίεσαν για τη νίκη όταν η Καλλιθέα έμεινε με 10 παίκτες, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Ο Αχαρναϊκός πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Κωστόπουλου στο 31' αλλά η ομάδα του Νίκου Παντέλη έφτασε στην ισοφάριση 9 λεπτά αργότερα (40') με ωραία προσπάθεια του Αρναρέλλη. Από το σημείο εκείνο κυριάρχησαν οι "πράσινοι" χωρίς όμως αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 στο 63'.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Μουστάκης, Ιωαννίδης, Μωΰσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα (86' Παπατόλιος), Ματσούκας (55' Καλογερόπουλος), Αθανασίου, Ταμπάκης (74' Φιγκέιρα), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Τζάκσον (46' Παγώνης), Ρουσάκης (75' Γκίνης), Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης, Μπέλης (67' Σταύρου), Φράγκος, Αρναρέλλης, Λουκάνοβιτς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Κισσαμικός – ΑΕΛ 2-0

(49' Μάντζης, 59' Ταραλίδης - 75' Μαρουκάκης, 79' Καπός)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(34', 63' Φουρτάδο)

Ζάκυνθος – Κέρκυρα 1-1

(23' Ναζίμ - 70' Καμπάνταης)

ΑΟ Χανιά – Παναχαϊκή 2-0

(59' Γκέσιος, 64' Δεινόπαπας)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα 0-1

38' Κουσκουνάς

Απόλλων - Εργοτέλης 3-0

(44' Φαρινόλα, 65',92' Τζιώρας)

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 0-0

Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 1-1

(31' Κωστόπουλος - 40' Αρναρέλλης)

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

18:00 Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK