Κισσαμικός - ΑΕΛ 2-2

Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές και η αποβολή του Γιοβάνοβιτς δεν πτόησαν την ΑΕΛ, η οποία -αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0- σημείωσε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Κισσαμικό.

Κισσαμικός - ΑΕΛ 2-2
INTIME SPORTS

Κισσαμικός και ΑΕΛ αρνούνται να χάσουν! Οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο οι ατυχίες της χτύπησαν από νωρίς την πόρτα, καθώς στο 18' η ομάδα του Ντόστανιτς υποχρεώθηκε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, με τον Καπό να παίρνει τη θέση του Μπόγιοβιτς.

Στο 54' τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν λόγω τραυματισμού και τον Βέρτζο, τη θέση του οποίου πήρε ο Κομεσίδης. Εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ο Κισσαμικός έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 59' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη.

Η ομάδα της Λάρισας όμως δεν το έβαλε κάτω. Στο 75' μείωσε με γκολ του Μαρουκάκη, ο οποίος νίκησε τον Λαζαρίδη και έβαλε την ΑΕΛ ξανά στο παιχνίδι. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και η ισοφάριση. Ο Πάτο έκανε το πλασέ, ο Λαζαρίδης έδιωξε αλλά ο Καπός παραμόνευε και "έγραψε" το 2-2.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης (73' Σακελαρίου), Πότσι, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης (56' Βαττής), Λώττας, Μάντζης, Μάνιας (80' Ευθυμιάδης).

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος (54' Κομεσίδης), Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (60' Ροβίθης), Μπόγιοβιτς (18' Καπός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK