Παναχαϊκή - ΑΕΚ 1-1

Η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική, με συνέπεια να παρουσιάσει σημάδια χαλαρότητας, ωστόσο δεν ηττήθηκε από την Παναχαϊκή (1-1) στην επεισοδιακή αναμέτρηση της Κορίνθου.

Παναχαϊκή - ΑΕΚ 1-1
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Η ΑΕΚ μπήκε ορεξάτη στο ματς της Κορίνθου και απείλησε με ένα γύρισμα του Αλεσάντρε Ντακόλ, αλλά η Παναχαϊκή έμελλε να σκοράρει με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μπουντόπουλου μόλις στο 6ο λεπτό (σ.σ. ο αέρας δυσκόλεψε την προσπάθεια του Φώτη Καραγκιολίδη, ο οποίος πάντως φέρει μεγάλη ευθύνη).

Η ομάδα της Πάτρας έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, ενώ μετά από το ημίωρο, η "Ένωση" ανέβασε ελαφρώς την απόδοσή της, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Κλεάνθη Παπαδόπουλου.

Ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε αμυντικό μέσο (Αμπλάιγ Φαγέ) για να βάλει επιθετικό (Χρήστο Αραβίδη) και δικαιώθηκε, αφού η ΑΕΚ έγινε πιο επιθετική και στο 54ο λεπτό έστειλε την προειδοποιητική βολή με το σουτ του Γιώργου Σαρρή που σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο τραυματισμός του Ντάρκο Ζόριτς επέφερε πονοκέφαλο στο "ενωσίτικο" στρατόπεδο, αλλά λίγες στιγμές αργότερα (68ο λεπτό) ο Μακόλεϊ Κρισάντους φρόντισε να αλλάξει κάπως το κλίμα με το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά, έπειτα από άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου και σέντρα του Ντακόλ.

Τραυματίας αποχώρησε και ο Σβάρνας στο 74ο λεπτό, σε ένα χρονικό σημείο όπου οι πολλές αλλαγές έριξαν αισθητά το ρυθμό της αναμέτρησης, η οποία διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά λόγω επίθεσης οπαδού στον Αλέξη Κούγια.

Η μοναδική κλασική ευκαιρία των τελευταίων λεπτών χάθηκε από τον Δημήτρη Ανάκογλου στο 87ο λεπτό, με συνέπεια το 1-1 να παραμείνει μετά και τις επτάλεπτες καθυστερήσεις.

Παναχαϊκή (Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Στεργίδης, Αναστασόπουλος, Μασούρας, Χοτζάλι (75' Χούσα), Μπουντόπουλος (63' Γκαντιάγκα), Μαρουκάκης (88' Κυβελίδης).

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Σαρρής, Σβάρνας (74' Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης, Φαγέ (46' Αραβίδης), Ανάκογλου, Ντακόλ, Ζόριτς (69' Κορδέρο), Γροντής, Κρισάντους.

Διαβάστε ακόμη:

Επεισόδια στην Κόρινθο: Έσκισαν την μπλούζα του Κούγια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK