Θα "κυνηγήσει" τον Αυλωνίτη ο Αχαρναϊκός

Η ΠΑΕ Αχαρναϊκός δεν απέσυρε τελικά το συμβόλαιο του Αυλωνίτη, όπως λανθασμένα ερμηνεύτηκε, αλλά αυτό επεστράφη από τη Football League καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη άλλο με τον Πανιώνιο. Όπως διευκρινίζεται από την ομάδα του Μενιδίου, "θα αναζητήσει με κάθε νόμιμο τρόπο τη δικαίωσή της".

Θα "κυνηγήσει" τον Αυλωνίτη ο Αχαρναϊκός

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μωυσιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το θέμα Αυλωνίτη προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να τιμωρηθεί για το "διπλό" συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ κ. Γιώργος Μωυσιάδης διευκρινίζει πως δεν απέσυρε το συμβόλαιο του παίκτη Τάσου Αυλωνίτη, αλλά επεστράφη το συμβόλαιο από την Football League ως διπλοεγεγραμμένο καθότι είχε υπογράψει και στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ θα συνεχίσει να αναζητεί με κάθε νόμιμο τρόπο την δικαίωσή της".

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, οι κινήσεις εναντίον του Αυλωνίτη θα έχουν να κάνουν και με την προβλεπόμενη τιμωρία του από την ΕΠΟ βάσει των κανονισμών, αλλά και με προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για διεκδίκηση αποζημίωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK