ΑΕΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 4-0

Η ΑΕΚ δείχνει πανέτοιμη για τη Football League και τον στόχο της άμεσης επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Σκοράροντας από νωρίς, νίκησε εύκολα 4-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε φιλική αναμέτρηση στο βροχερό Ολυμπιακό Στάδιο.

ΑΕΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 4-0

Η εκκίνηση της ΑΕΚ στο ματς ήταν σούπερ! Παρά την έντονη βροχή που έπεφτε στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μισάωρο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν... κρατιόταν στο πρώτο τέταρτο όταν και πέτυχε 2 γκολ και δημιούργησε ακόμα 2-3 μεγάλες ευκαιρίες. Μόλις στο 5΄ο Αραβίδης έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ, μετά από ασθενή απόκρουση του Βρονταρά σε σέντρα – σουτ του Μπαρμπόσα. Ο Αραβίδης στο 11΄ήταν ο δημιουργός όταν έβγαλε κάθετη πάσα στον Μάρκο Ντούνη και αυτός από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε κάνοντας εύκολα το 2-0. Στο 22΄ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ λίγο δίπλα από το κόρνερ και λίγο έλειψε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ αλλά ο Βρονταράς έδιωξε με τα δάχτυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Πλατέλλα αντί του αρνητικού Φαγέ και τον Καραγκιολίδη αντί του Βούρα με τη σέντρα του δεύτερου μέρους και άλλαξε το σύστημα της ΑΕΚ σε 4-2-3-1. Λίγο αργότερα, στο 60. μπήκαν και οι Σβάρνας, Ρόβας, Ντακόλ και Μπακάκης και η εικόνα της «Ένωσης» ήταν διαφορετική σε σχέση με αυτή του πρώτου μέρους. Οι ατομικές ενέργειες ήταν πιο πολλές και η συνοχή χάθηκε σε πολλές περιπτώσεις.

Στο τελευταίο 20λεπτο η ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά και «χτύπησε» 2 φορές με δύο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα την περσινή σεζόν. Ο λόγος για τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Ιβάν Μπρέσεβιτς, οι οποίο ήταν οι πρώτοι σκόρερ της «Ένωσης» στην Football League 2. Αρχικά στο 71΄ο Ντακόλ χρίστηκε σκόρερ με μακρινό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 76΄έδωσε την ασίστ στο Μπρέσεβιτς με τον Κροάτη να σκοράρει προ κενής εστίας για το 4-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

AEK (Δέλλας): Βούρας (Καραγκιολίδης 46'), Γεωργέας (Μπακάκης 60'), Πεταυράκης (69'), Σαρρής (Λαμπρόπουλος 69'), Κολοβέτσιος (Ρόβας 60'), Κορδέρο (Σβάρνας 60'), Ανάκογλου (Τζανετόπουλος 69'), Ντούνης, Μπαρμπόσα (Ντακόλ 60'), Φαγέ (Πλατέλλας 46'), Αραβίδης (Μπρέσεβιτς 69')

Απόλλων Καλ. (Αλεξίου): Βρονταράς, Μπιτσάκος (Γαλανόπουλος 78'), Κατσιαρός (Τσεμεκίδης 88'), Δήμου (Κιοσέ 64'), Ακασού, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (Μέτσι 88'), Βαγγελόπουλος, Β.Παπαδόπουλος (Γκέσιος 72'), Τσούτσης (Καράμπελας 46'), Ολίσε (Κουρούπης 64')

TO LIVE ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK