Άμεσα ανακοινώνονται τα φιλικά

Η ΑΕΚ έχει κλειδώσει το φιλικό με την Ανόρθωση στην Πολωνία ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Χέρτα και ορισμένες ακόμα ομάδες προκειμένου να περάσει από… crash test.

Άμεσα ανακοινώνονται τα φιλικά

Η ΑΕΚ στις 20 Ιουλίου θα ταξιδέψει στην πόλη Οπαλένιτσα της Πολωνίας για τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση -και- δυνατών φιλικών προκειμένου να περάσει από αρκετά… crash test η ομάδα πριν την πρόβα τζενεράλε ενόψει σέντρας πρωταθλήματος, την 8η Αυγούστου απέναντι στη Σεβίλλη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει «κλείσει» ήδη ένα φιλικό με την κυπριακή Ανόρθωση (επί πολωνικού εδάφους) συζητά με τη γερμανική Χέρτα και με ορισμένες ακόμα ομάδες. Ακόμα και εντός της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι -συνδρομητικό- τηλεοπτικό κανάλι θα εξασφαλίσει δεδομένα τα δικαιώματα των φιλικών της «Ένωσης» στην προετοιμασία.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα