"Η ΑΕΚ να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της..."

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος μίλησε σε ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή με αντικείμενο το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

"Η ΑΕΚ να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της..."

Ο Άρης Βασιλόπουλος μίλησε στο ertopen.gr και για τη στάση των media στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. "Η εικόνα που βγαίνει στα media είναι πολλές φορές διαστρεβλωμένη. Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο υφαρπάζει έξι στρέμματα και κατά την εκτίμηση μας συνδέεται και με διάφορα άλλα πράγματα που θέλουν να γίνουν στην περιοχή. Υπάρχει μια ολόκληρη έκταση γύρω από το γήπεδο την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά".

Στη συνέχεια δήλωσε πως η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει στον χώρο που της ανήκει με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης της περιοχής, κάτι, βεβαίως, το οποίο συμβαίνει και στο σχέδιο της "Αγιάς Σοφιάς" στο οποίο ο συντελεστής δόμησης είναι μικρότερος από τον μέσο όρο της περιοχής: "Η θέση της ΑΕΚ είναι εδώ, στο χώρο που της ανήκει... Αυτό πρέπει να γίνει όμως στο οικόπεδο της με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της...

Ο Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μην γίνει εφικτή η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στο οικόπεδο που της ανήκει, προτείνοντας να κατασκευαστεί το γήπεδο σε άλλο περιοχή: "Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν αν δεν μπορέσει η ΑΕΚ εντός του οικοπέδου της να φτιάξει ένα πραγματικά μεγάλο γήπεδο όπως η ίδια θέλει. Είχαν προταθεί και παλιότερα κάποιες εκτάσεις όπως είναι εκείνη στην πρώην Renault όπου στεγάζονται σήμερα κάποια σχολεία…"

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τον τρόπο που διευκόλυνε η τοπική κοινωνία τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά τη στέγαση του συλλόγου του Πειραιά: "Θέλουμε δηλαδή ισονομία απέναντι στην παρανομία; Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν άλλη λογική, δε νομίζω να σκέφτονται έτσι... Νομίζω πως με αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσα ποτέ να εκλεγώ Δήμαρχος στον Πειραιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK