Ο Αραβίδης, το "21" και τα γκολ - ρεκόρ

Ο Χρήστος Αραβίδης βρίσκεται μία ανάσα από το να ξεπεράσει σε παραγωγικότητα το προσωπικό ρεκόρ και δείχνει πως βρήκε την ποδοσφαιρική ηρεμία του στην ΑΕΚ, η οποία πλέον αναγνωρίζει την προσπάθειά του και... φωναχτά.

Ο Αραβίδης, το "21" και τα γκολ - ρεκόρ
INTIME SPORTS

Στην αρχή της σεζόν άκουσε και αυτός πολλά. Παρότι σκόραρε το πρώτο επίσημο γκολ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στο Αίγιο χαρίζοντας στην "Ένωση" ένα σημαντικό διπλό και νικηφόρο ξεκίνημα, η συνέχεια της χρονιάς δεν ήταν αυτή που περίμενε ο Αραβίδης. Λίγο η αποβολή του στην πρεμιέρα που είχε αντίκτυπο στην απώλεια του ρυθμού, λίγο το γεγονός ότι δεν γνωρίζει τόσο καλά τη θέση του φουνταριστού με αποτέλεσμα να γυρνάει πίσω, να δίνει άλλες βοήθειες στην ομάδα αδικώντας την εικόνα του, άφησαν τον επιθετικό της ΑΕΚ μακριά από το γκολ.

Παρόλα αυτά, ο Αραβίδης έφερε το πράγμα στα ίσια του. Είχε την υπομονή και την επιμονή και αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις του απόλυτα αθλητικού ποδοσφαιριστή που είναι ένα πολύτιμο… κατσαβίδι στα χέρια κάθε προπονητή, κατάφερε με το σπαθί του να σηκώσει το ΟΑΚΑ όρθιο την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Αχαρναϊκό για να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του.

Το "Αραβίδης-Αραβίδης" που ταρακούνησε την Καλογρέζα την Κυριακή δεν είναι ένα μια φωτοβολίδα που ξεμύτισε στο Καραϊσκάκη εξαιτίας του γκολ και -κυρίως- του συμβολικού πανηγυρισμού με το "21" μπροστά στη θύρα 7 και στους φανατικούς φίλους του Ολυμπιακού. Είναι αποτέλεσμα μίας διαρκούς δουλειάς με αρκετή συνέπεια η οποία αποτυπώνεται με αριθμούς: 10 γκολ σε 10 ματς μέσα στο 2015. Πλέον σκοράρει με μεγάλη συνέπεια ακόμα και στη μέτρια μέρα του. Όπως συνέβη την Κυριακή.

Πλέον ο Αραβίδης μετράει 8 γκολ (και μία ασίστ) σε 13 αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League και 3 γκολ σε 8 αγώνες Κυπέλλου. Ο συνολικός αριθμός των 11 τερμάτων που έχει σημειώσει δείχνει πως θα ξεπεράσει το περσινό επίτευγμα της πιο παραγωγικής σεζόν της καριέρας του, όταν σκόραρε 13 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Χαρακτηριστική της συνέπειάς του είναι η ένταση του πανηγυρισμού του τελευταίου γκολ που σημείωσε απέναντι στον Αχαρναϊκό. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ υποδέχτηκε την ομάδα του Μενιδίου με εμφανή κίνδυνο να παρατηρηθεί κάποια έλλειψη κινήτρου λόγω της σύντομης προσγείωσης (Τετάρτη-Κυριακή) στην πραγματικότητα της κατηγορίας. Ωστόσο, ο Αραβίδης πανηγύρισε με… ένταση Καραϊσκάκη το γκολ του την περασμένη Κυριακή, αφού το πάθος και η καλώς εννοούμενη ποδοσφαιρική "τρέλα" αποτελεί το σήμα κατατεθέν του. Ενδεχομένως και το μεγαλύτερο όπλο του. Μπορεί να το διαπιστώσει κανείς χαζεύοντας την αντίδρασή του μετά το δεύτερο γκολ στο παρακάτω VIDEO.

News 24/7

24MEDIA NETWORK