Δέλλας: "Να γίνει μάθημα το πρώτο ημίχρονο"

Αφού παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για τη νίκη της ομάδας το επί του Απόλλωνα.

Δέλλας: "Να γίνει μάθημα το πρώτο ημίχρονο"

Αναλυτικά: "Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα σήμερα, μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Το ξέραμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας περίμενε και θα έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου φαντασία, καθόλου κίνηση χωρίς την μπάλα και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας και τη διάθεση των παικτών, σίγουρα μας βοήθησε και η αποβολή του Βάντερσον.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Το πρώτο, είναι ένα καλό μάθημα για εμάς ώστε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντι σε ομάδες που θα παίζουν για να μας περιμένουν, όπως πιστεύω ότι θα γίνεται συνεχώς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι εκτός έδρας και πάμε και εκεί, όπως και σε κάθε αγώνα, για τη νίκη. Θέλουμε να μαθαίνουμε όσο περνάνε τα παιχνίδια, να γινόμαστε σοφότεροι και καλύτεροι.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την μαζική παρουσία του σήμερα, μας στήριξε πάρα πολύ. Θέλω πραγματικά να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ώστε όλοι μαζί να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Θέλω να ευχηθώ κι εγώ τα καλύτερα στον Νίκο Κωστένογλου, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες, μετά τον είχα προπονητή και τώρα αντίπαλο. Είναι από τα παράξενα αλλά ωραία του ποδοσφαίρου.

Το πρόβλημα ήταν ότι γενικά η ομάδα υστερούσε στην κίνηση χωρίς μπάλα και είναι απαραίτητο να έχεις τέτοια απέναντι σε μια ομάδα που είναι πίσω και σε περιμένει. Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις για το επόμενο ματς. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε και τακτικά κάποια πράγματα. Θα πρέπει να μας γίνει βίωμα πλέον το ότι θα αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες, πολύ καλά οργανωμένες. Οταν είπα να μας γίνει μάθημα, σημαίνει από το 1ο λεπτό να κάνουμε αυτά που πρέπει για να ανοίξουμε ομάδες που θα μας περιμένουν πίσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK