Διευκρινίσεις για τους μετόχους της "Δικέφαλος 1924"

Με ανακοίνωσή της η «Δικέφαλος 1924» ενημερώνει τους οπαδούς της ΑΕΚ που έλαβαν μέρος στην Α.Μ.Κ. για την κατασκευή του γηπέδου, σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των μετοχών.

Διευκρινίσεις για τους μετόχους της "Δικέφαλος 1924"

Από την "Δικέφαλος 1924" Κατασκευαστική ΑΕ διευκρινίζονται τα εξής: Οι μετοχές στους δικαιούχους από την περιφέρεια θα σταλούν ταχυδρομικώς, μετά το πέρας της διαδικασίας στο ΟΑΚΑ, και σίγουρα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Καλούνται απλώς οι δικαιούχοι να τσεκάρουν την διεύθυνσή τους στα τηλέφωνα της ΠΑΕ ΑΕΚ στην περίπτωση που έχει υπάρξει αλλαγή σε σχέση με εκείνη που έχουν δηλώσει. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους δικαιούχους του εξωτερικού εκτός κι αν δώσουν εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο για την παραλαβή των μετοχών τους.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία παράδοσης των μετοχών της «Δικέφαλος 1924» στους δικαιούχους τους συνεχίζεται καθημερινά και χωρίς προβλήματα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ