Ένας χρόνος από την παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ (VIDEO)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την πρώτη γνωριμία του κόσμου της ΑΕΚ με το νέο σπίτι του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ή για την ακρίβεια με τη... μακέτα του.

Ένας χρόνος από την παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ (VIDEO)

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ωνάση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άνθρωποι που επιμελούνται το πρότζεκτ παρουσίασαν στον κόσμο τα λεπτομερή σχέδια του νέου σπιτιού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Της «Αγιάς Σοφιάς».

Από τότε μπήκε αρκετό νερό στο αυλάκι. Με κυριότερη εξέλιξη στην ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου που οχυρώνει την ΑΕΚ σε σημαντικό βαθμό ακόμα και από ενδεχόμενες προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας, οι άνθρωποι της «Ένωσης» περιμένουν πλέον την έκδοση της οικοδομικής άδειας προκειμένου να μπουν οι μπουλντόζες.

Εμπόδια σαφέστατα υπάρχουν. Η στάση της Περιφέρειας στην καταβολή των 20 εκατ. ευρώ αλλά και αυτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο σχετικά με το αν αρχίσει το έργο και -κυρίως- το αν θα τελειώσει στα πρότυπα της μακέτας που έχει παρουσιαστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK