Επιστρέφει ο Τζιμπούρ και μιλάει με ΑΕΚ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ αναμένεται να επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα έχοντας πιθανότατα την ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην τσέπη. Δρομολογημένη η επαφή του Αλγερινού με την ΑΕΚ για να προχωρήσει το θέμα.

Επιστρέφει ο Τζιμπούρ και μιλάει με ΑΕΚ

Στην κορυφή του ενδιαφέροντος της καθημερινότητας της ΑΕΚβρίσκεται το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο «Τρομοκράτης» βρίσκεται και σήμερα (10/07) στο Νότιγχαμ και είχε επαφές με την διοίκηση της Φόρεστ για το θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Όπως έχετε διαβάσει σε ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή, με τις πιθανότητες να έχει την ελευθέρας του στο... χέρι να είναι πάρα πολλές.

Από εκεί και πέρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι η άφιξη του Τζιμπούρ θα κινητοποιήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Στην «Ένωση» θέλουν πολύ τον «Τρομοκράτη» και θα έχουν άμεσα μια συνάντηση μαζί του για να δρομολογήσουν τη συνεργασία τους. Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό το ραντεβού δεν είναι βέβαιο 100%, πάντως το επόμενο τριήμερο θα είναι καθοριστικό για την υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK