Επιστροφή με... μπαρούτι

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου… ένα μήνα και ταξιδεύει στην Πάτρα σε ένα πολυσυζητημένο ματς που μυρίζει… μπαρούτι!

Επιστροφή με... μπαρούτι
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή, σε έναν αγώνα που έχει πάρει… άλλες διαστάσεις λόγω των όσων έχουν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην "Ένωση" αντιμετωπίζουν το ματς της Πάτρας ως αγώνα υψηλού κινδύνου λόγω της ιστορίας με τον Χριστόφορο Ζωγράφο που δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ στην όλη διαδικασία ενεπλάκη και ο Αλέξης Κούγιας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ απέρριψε το αίτημα της Παναχαϊκής για βράβευση του εκτελεστικού της διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς και κάλεσε διά στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν στην Πάτρα καθώς -δεδομένης της έντασης- ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

Για την ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους, ωστόσο η επίσημη εκδοχή της ομάδας προέβη σε μία ακόμα κίνηση: Η "Ένωση" δεν έδωσε στην Παναχαϊκή λίστα επισήμων, προσπαθώντας να περάσει το μήνυμα ότι στην Πάτρα θα βρεθούν μόνο όσοι απαιτείται να παρευρεθούν προκειμένου να διεξαχθεί το ματς.

Aπό την άλλη, μυρίζει μπαρούτι και στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής λόγω της κόντρας των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Πάτρας με τον Αλέξη Κούγια. Οι Navajo διοργανώνουν πορεία κατά του Κούγια το απόγευμα της Παρασκευής σε πλατεία της πόλης ενώ με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τις σχέσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας τους με επικεφαλής μεγάλων ΠΑΕ.

Βεβαίως υπάρχει και… ποδοσφαιρικό κομμάτι στην όλη κατάσταση, το οποίο στην ΑΕΚ περιστρέφεται σχετικά με το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος. Η προτελευταία προπόνηση της "Ένωσης" πριν το ματς, αυτή της Παρασκευής δηλαδή, αναμένεται να είναι αρκετά καθοριστική για τον Μάνταλο, ο οποίος όμως, εξακολουθεί να νιώθει ορισμένες ενοχλήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK