Φουλάρει για επιθετικό και αριστερό εξτρέμ

Στην ΑΕΚ θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό φτερό της επίθεσης. Νέα συνάντηση μεταξύ Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλα.

Φουλάρει για επιθετικό και αριστερό εξτρέμ

Η συνάντηση κορυφής του ποδοσφαιρικού τμήματος το Σάββατο μεταξύ των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊανού Δέλλα, κάποια συγκεκριμένη είδηση δεν έβγαλε, καθώς ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός αριστερού εξτρέμ.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για περισσότερες από δύο ώρες, ανέλυσαν τις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την Ένωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Στην ΑΕΚ θα επιχειρήσουν να τρέξουν το θέμα της απόκτησης του φορ και του παίκτη που θα καλύψει τη θέση στο αριστερό φτερό της επίθεσης, ενώ δεν είναι αρνητικοί σε περίπτωση απόκτησης και άλλων ποδοσφαιριστών. Ούτως ή άλλως χρονικό περιθώριο υπάρχει και η πόρτα της ΑΕΚ δεν είναι κλειστή για ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποτελέσουν "λαβράκια", ακόμα και σε θέσεις για τις οποίες υπάρχουν ήδη στο ρόστερ βασικές επιλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK