Φουλάρει για Βάρας η ΑΕΚ

Καθοριστική αναμένεται να είναι η τρέχουσα εβδομάδα για την ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Στην κορυφή της λίστας της «Ένωσης» για τη θέση στα γκολπόστ, ο Χάβι Βάρας, θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Φουλάρει για Βάρας η ΑΕΚ

Eβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η τρέχουσα για αρκετά καθοριστικά ζητήματα στην ΑΕΚ και σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Αρκετά σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του τερματοφύλακα Χάβι Βάρας, ο οποίος στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ.

Ο Βάρας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ΑΕΚ και θεωρείται ένας γκολκίπερ που θα πάρει… σπίτι του με το καλημέρα τα γάντια βασικού. Ο 32χρονος ύψους 1.82 Ισπανός πορτιέρο έχει αρκετές παραστάσεις από την Primera Division με τις φανέλες της Σεβίλλης (κυρίως), της Θέλτα και της Βαγιαδολίδ.

To οικονομικό φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τη σύναψη συνεργασίας ΑΕΚ-Βάρας. Υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στο συγκεκριμένο κομμάτι, ωστόσο πιστεύεται ότι είναι εύκαμπτη και πως δεν θα υπάρξει κάποιο… αξεπέραστο πρόβλημα.

Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που ο Χάβι Βάρας συμφωνήσει με την ΑΕΚ, θα είναι η πρώτη φορά που θα φύγει εκτός συνόρων της Ισπανίας, αφού όλες οι προηγούμενες ομάδες του ήταν στην πατρίδα του. Ωστόσο -αν, βεβαίως, το deal προχωρήσει- ο Βάρας στην «Ένωση» θα βρει και έναν… παλιό γνωστό: Τον συμπατριώτη του Μιγκέλ Κορδέρο, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Σεβίλλη.

To VIDEO που ακολουθεί είναι από το… καλύτερο ματς της ζωής του Βάρας στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα το 2011. Τότε, ο Ισπανός πορτιέρο υπερασπιζόταν την εστία της Σεβίλλης και σταματούσε με κάθε τρόπο τους Καταλανούς, αντιμετωπίζοντάς τους κυριολεκτικά μόνος του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK