H Πέμπτη της... κρίσης για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Πέμπτη θα είναι μία καθοριστική μέρα για την ΑΕΚ τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο λόγω της άφιξης του Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα, όσο και στο γηπεδικό. Τελευταία συζήτηση στη Βουλή πριν την ψήφιση και πορείες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

H Πέμπτη της... κρίσης για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Πέμπτη συνεδριάζει για τελευταία φορά στη Βουλή η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στην ΑΕΚ έχουν την ενημέρωση πως θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια πριν την τελευταία συνεδρίαση του θερινού τμήματος, που είναι στις 10 Ιουλίου.

Η προγραμματισμένη τελευταία συνεδρίαση στο θερινό τμήμα της Βουλής θα πραγματοποιηθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρουσία του Νίκου Στράτου. Η ενημέρωση που έχουν στην ΑΕΚ αναφέρει πως η ψήφιση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν οι προσδοκίες των ανθρώπων της ΑΕΚ σε ότι αφορά την ημερομηνία της ψήφισης, τότε αυτή θα γίνει με την επανέναρξη των συνεδριάσεων στη Βουλή στις 22 Ιουλίου. Από εκεί και πέρα, αφού το νομοσχέδιο ψηφιστεί, τότε στην ΑΕΚ θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας προκειμένου να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η ανέγερση του νέου γηπέδου για την οποία υπάρχει ακόμα δρόμος.

Πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Πέμπτη, πέραν από τη συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Βουλή, το ενδεχόμενο της ανέγερσης θα έχει την …τιμητική του και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην πόλη διοργανώνεται πορεία κατά του Ρυθμιστικού από το "Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών". Με δεδομένο ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι και οπαδοί της ΑΕΚ, υπάρχει η σκέψη επαφής του Δημάρχου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια στην πόλη, γεγονός το οποίο τονίζεται και στον τοπικό Τύπο.

Επιστροφή Μιλοβάνοβιτς, εξελίξεις στα μεταγραφικά

Τα ξημερώματα ταξιδεύει για την Αθήνα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Η άφιξη του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά. Μετά την απώλεια των Μρτζα και Λάζοβιτς η Ένωση θέλει να ρεφάρει προκειμένου να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό ενόψει της νέας σεζόν αλλά και να δώσει κίνητρο στον κόσμο να τη στηρίξει μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Έτσι η επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς θα συνδυαστεί με την εκ νέου κινητικότητα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχής λειτουργία μαθητικής εξέδρας

To 80% από τα διαρκείας για το γήπεδο

Στον ΟΤΕ TV η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK