Kράξιμο Μελισσανίδη στους παίκτες!

Μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" τρίζοντάς τους τα δόντια. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Kράξιμο Μελισσανίδη στους παίκτες!
INTIME SPORTS

Οι κακές εμφανίσεις της ΑΕΚ στα πλέι οφ και το… αντιαισθητικό θέαμα να περιμένει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο στο Αλκαζάρ, ήταν μια εικόνα που δεν άρεσε τόσο στον κόσμο της ομάδας, όσο και στη διοίκηση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της προπόνησης.

Αρχικά ο "Μελισσάν" αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας και στη συνέχεια μίλησε για ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. "Η αγωνιστική μας εικόνα πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό που παρουσιάζουμε στα πλέι οφ έχει απογοητεύσει τόσο τη διοίκηση όσο και τον κόσμο μας. Αυτή τη στιγμή η φανέλα κερδίζει μόνη της ενώ η εικόνα της ομάδας παραπέμπει σε… τσίρκο".

Σε ότι αφορά τα πειθαρχικά παραπτώματα ο Μελισσανίδης… ανανέωσε -εντελώς δικαιολογημένα- το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές που έχουν υποπέσει σε αυτά: "Έχω μάθει ότι η εξωαγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Όποιος παίζει σε αυτή την ομάδα την εκπροσωπεί παντού. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα και από όλους. Θα τα ξαναπούμε μετά το τέλος της σεζόν…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK