Με αλλαγές η ΑΕΚ το Σάββατο

Mετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ την Πέμπτη ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στον αγώνα με την Ερμιονίδα.

Με αλλαγές η ΑΕΚ το Σάββατο
INTIME SPORTS

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αποσυρθούν για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Φωστήρα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο τέλος του 2014, έχοντας μαζί τον αρχηγό της ομάδας Μιγκέλ Κορδέρο.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε. Πλέον, ο Δέλλας έχει στη διάθεσή του τον Ισπανό ωστόσο αρκετό ενδιαφέρον θα έχει το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσει με έναν εκ των Γιάκομπ Γιόχανσον-Δημήτρη Ανάκογλου. Οι αρχική εκτίμηση λέει πως δεν θα επιχειρήσει άμεσα κάτι τέτοιο και πως ο Κορδέρο θα επιστρέψει σταδιακά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, παίρνοντας πρώτα λίγο χρόνο συμμετοχής.

Πέραν του Μιγκέλ Κορδέρο στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει και ο Άλεξ Ντακόλ αφού και ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Με δεδομένη την από εδώ και πέρα απουσία του Ιβάν Μπρέσεβιτς η επιστροφή του Ντακόλ θεωρείται σημαντική για την «Ένωση» αφού πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη -εκτός «Μπρέλε»- στο ρόστερ της ο οποίος έχει χαρακτηριστικά φορ περιοχής.

Οι Άρης Σοϊλέδης, Μιχάλης Μπακάκης και Άνταμ Τζανετόπουλος τέθηκαν εκτός αποστολής του αγώνα με την Επισκοπή για λόγους ξεκούρασης, προκειμένου να πάρουν ορισμένες ανάσες ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά την αποστολή της «Ένωσης» για το ματς με την ομάδα του Κρανιδίου αποτελούν οι, Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον, Φαγέ, Κορδέρο, Ντακόλ και Κρισάντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK