Με Ζόριτς ή Ντακόλ κόντρα στον Φωκικό

Ενδεκάδα που... πάει, δεν αλλάζει και ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει να επιμένει σε πρόσωπα και σχήμα του φιλικού με τη Ρόμα. Ντακόλ και Ζόριτς στη θέση του Μάνταλου.

Με Ζόριτς ή Ντακόλ κόντρα στον Φωκικό

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει σχήμα ενόψει της επίσημης πρεμιέρας της ΑΕΚ με τον Φωκικό την προσεχή Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της Ένωσης σε μία άσκηση που πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα χρησιμοποίησε τους ίδιους βασικούς με εξαίρεση τον τραυματία Πέτρο Μάνταλο, στη θέση του οποίου έπαιξε αρχικά ο Ζόριτς και στη συνέχεια ο Ντακόλ.

Συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Σταύρος Πεταυράκης, στο δεξί ο Μιχάλης Μπακάκης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κολοβέτσιος-Λαμπρόπουλος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ανάκογλου ήταν ξανά ως αμυντικός χαφ στο πλευρό του Μιγκέλ Κορδέρο έχοντας μπροστά τους αρχικά τον Ντάρκο Ζόριτς και στη συνέχεια τον Άλεξ Ντακόλ, με τον Δέλλα να δείχνει να μην έχει κατασταλάξει ακόμα για τον αντικαταστάτη του Πέτρου Μάνταλου.

Από εκεί και πέρα στο αριστερό άκρο της επίθεσης έπαιξε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, στο δεξί ο Βαγγέλης Πλατέλλας και στην αιχμή του δόρατος τοποθετήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK