Μεγάλη συμφωνία με την Πειραιώς

Ακόμα μία πολύ σημαντική εμπορική συμφωνία έκλεισε η AEK, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με την Τράπεζα Πειραιώς για επιπλέον πέντε χρόνια.

Μεγάλη συμφωνία με την Πειραιώς

Το ποσό που θα εισπράξει η Ένωση δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά και με την έκδοση της πιστωτικής κάρτας με το διακριτικό της ΑΕΚ.

Έρχεται η... διαδραστική ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League αναμένεται να ανέβει στον αέρα η νέα διαδραστική σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της αλλαγής σελίδας σε όλα τα επίπεδα, στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανανεώνουν και την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου η οποία θα αποτελέσει τον καθρέφτη και το μέσο επικοινωνίας του κόσμου της Ένωσης με την επίσημη εκδοχή της ομάδας.

Η νέα ιστοσελίδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι αρκετά διαδραστική, θα υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε βίντεο, αφιερώματα και φωτογραφίες, με την ΑΕΚ να αφήνει πίσω την πρόχειρη διαδικτυακή μορφή της και να ποντάρει στην αμεσότητα με τον κόσμο της.

Τελευταία προπόνηση πριν από το Πήλιο

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής για τελευταία φορά πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Πήλιο. Το απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς αρκετά νωρίς το πρωί του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί το ταξίδι για το Πήλιο, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης. Ο Τραϊανός Δέλλας χάρισε την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν μια ανάσα πριν αρχίσουν τα… δύσκολα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK