Μελισσανίδης: "Οι δύο στόχοι της ΑΕΚ". Τι δώρο έκανε στον Μπάγεβιτς

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την ομιλία του στη γιορτή που διοργάνωσε η ΑΕΚ στα Σπάτα για την επιστροφή της στη Superleague.

Αφού κλήθηκε στο...βήμα από τον παρουσιαστή Γιώργο Μητσικώστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τόνισε τα εξής: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και σ' όσους πρόσφεραν αυτή τη διετία. Στόχοι μας από εδώ και πέρα είναι δύο.

Να γίνει το γήπεδό μας και από αυτό το μικρόφωνο θα ήθελα να κάνω έκκληση στο Υπουργείο για να βγει η οικοδομική άδεια και να αρχίσουν τα έργα.

Δεύτερος στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα κάτι που έτσι και αλλιώς υπάρχει στο dna της".

Σ' εκείνο το σημείο, ο Μελισσανίδης κάλεσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον οποίο δώρισε το συλλεκτικό ρολόι της ΑΕΚ "η ώρα του αετού".

"Ντούσαν σ' ευχαριστώ και σου κάνω αυτό το δώρο γιατί όλα κύλησαν ρολόι εφέτος" ήταν το σχόλιο του παράγοντα της ΑΕΚ με τον Ντούσκο να απαντά: "Ευχαριστώ τον κόσμο και σένα. Ξέρω που θέλεις να δεις την ΑΕΚ".

Διαβάστε ακόμη

Η γιορτή της ΑΕΚ στα Σπάτα

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα