Μελισσανίδης στην προπόνηση: "Ψυχή και πάθος κάθε Κυριακή"

To αφεντικό της ΑΕΚ έδωσε το "παρών" στα Σπάτα και παρακολούθησε τόσο τον αγώνα της Κ17 όσο και την προπόνηση της ομάδας. Το δώρο του «Τίγρη» στους παίκτες και τα λόγια του ενόψει πρεμιέρας.

Μελισσανίδης στην προπόνηση: "Ψυχή και πάθος κάθε Κυριακή"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε νωρίς το πρωί στο προπονητικό κέντρο τηςΑΕΚστα Σπάτα και παρακολούθησε αρχικά τον αγώνα της Κ17 της "Ένωσης" κόντρα στη Γλυφάδα ενώ στη συνέχεια είδε την προπόνηση της πρώτης ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Tην τελευταία δηλαδή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, με τον Μελισσανίδη να τονώνει το ηθικό των ποδοσφαιριστών με μία σύντομη ομιλία.

"Την Κυριακή ξεκινάμε το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά. Ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι μας και τι περιμένει από εσάς ο κόσμος και θέλω να αγωνίζεστε με ψυχή και πάθος κάθε Κυριακή, σε κάθε αγώνα.

Αύριο πάμε μόνο για τη νίκη, να κάνουμε το ξεκίνημα που πρέπει και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Θα είμαι δίπλα σας σε ότι κι αν χρειαστείτε. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, για να φέρουμε την ομάδα γρήγορα εκεί που ανήκει"ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη προς τους ποδοσφαιριστές ενώ το αφεντικό της ΑΕΚ χάρισε στον κάθε παίκτη από ένα ρολόι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK