Μελισσανίδης: "Θα βρεθούν λύσεις για όλα"

Η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με το νομικό συμβούλιο του ΥΠΕΚΑ δεν πήγε όπως θα περίμεναν στην "Ένωση" καθώς παρουσιάστηκαν αρκετές ενστάσεις από την πλευρά του Υπουργείου. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθούν λύσεις για όλα.

Μελισσανίδης: "Θα βρεθούν λύσεις για όλα"
INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα (24/03) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της πλευράς της ΑΕΚ με το ΥΠΕΚΑ για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο πρότζεκτ μάνατζερ της "Αγιάς Σοφιάς", Δημήτρης Ανδριόπουλος συναντήθηκαν με τον νομικό σύμβουλο του Υπουργείου Γιάννη Τσιρώνη -απόντος του Υπουργού- κάνοντας μία πρώτη κουβέντα για το ζήτημα του γηπέδου της "Ένωσης" και για τα στρέμματα που παραχωρήθηκαν στο Σωματείο για να διευκολυνθεί η κατασκευή ενός σύγχρονου έργου. Η συνάντηση δεν πήγε όπως περίμεναν στην ΑΕΚ, καθώς παρουσιάστηκαν αρκετές ενστάσεις από την πλευρά του Υπουργείου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά το δεδομένο προβληματισμό, διατηρεί την ψυχραιμία του και αισιοδοξεί. "Δεν προκύπτει λόγος να χάσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα", αναφέρει με δήλωσή του στην "Ώρα για Σπορ".

Οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ με το Υπουργείο βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και θα ακολουθήσει μία σειρά νέων επαφών, με αποκορύφωμα τη συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας στην οποία θα παραστεί και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK