O Ιβάν είναι εδώ!

Ο Μπρέσεβιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός μετά τις 9 Μαρτίου και έδειξε ότι παραμένει μία μονάδα που μπορεί να δώσει λύσεις στην ΑΕΚ.

O Ιβάν είναι εδώ!
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς στον αγώνα της ΑΕΚ με την Επισκοπή επέστρεψε στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά την 9η Μαρτίου 2014. Αντίπαλος της «Ένωσης» την τελευταία φορά που είχε στην ενδεκάδα της τον Κροάτη φορ ήταν ο Ηρόδοτος σε αγώνα για το πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής. Η συνέχεια γνωστή. Χειρουργείο, επέμβαση στο γόνατο και σταδιακή επιστροφή.

Χθες, ο Ιβάν επέστρεψε στην ενδεκάδα απέναντι -πάλι- σε μία ομάδα από την Κρήτη: Κόντρα στην Επισκοπή. Ο τραυματισμός του Χρήστου Αραβίδη στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης έφερε ξανά τον Μπρέσεβιτς στο αρχικό σχήμα και ο Ιβάν πήρε το… όπλο του, δικαιώνοντας τον προπονητή του. Σκόραρε δύο φορές και φώναξε προς όλες τις κατευθύνσεις για αυτό που πραγματικά είναι: Ένα πραγματικό φορ περιοχής που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο για την ομάδα του μέσα στο κουτί.

Σαν βασικός ο Μπρέσεβιτς σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 16 Φλεβάρη 2014. Σε μία επίσης ευρεία νίκη της ΑΕΚ στο άδειο -λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ- απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου. Τότε, μάλιστα, ο Μπρέσεβιτς σκόραρε επίσης δύο φορές.

Βέβαια η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα και η εικόνα του στο χθεσινό ματς, ήταν μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κράτησε ο Δέλλας από την… υπερηχητική νίκη της ΑΕΚ, αφού ο Μπρέσεβιτς δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά. Και η επιστροφή ενός καθαρόαιμου φορ σε ρόστερ το οποίο στερείται των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών αποτελεί μία… σοβαρή είδηση για τον κόουτς.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα παιδί το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, έχει υποβληθεί σε μία σοβαρότατη επέμβαση και η επιμονή, το πάθος του και η συγκυρία του τραυματισμού του Αραβίδη το έφεραν στην ενδεκάδα και σε κανονικό ρυθμό παιχνιδιού μετά από αρκετούς μήνες σαν βασικό.

Πλέον, ο Δέλλας γνωρίζει ότι δεδομένου του τραυματισμού του Ντακόλ και στην αναμονή για την επιστροφή του Αραβίδη έχει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του, στο οποίο μπορεί να υπολογίζει ενόψει της συνέχειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK