Οι εναλλακτικές του Δέλλα

Αν ο αγώνας της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, η «Ένωση» θα αγωνιστεί χωρίς τους διεθνείς Μιχάλη Μπακάκη και Πέτρο Μάνταλο. Διαβάστε τις εναλλακτικές του Δέλλα.

Οι εναλλακτικές του Δέλλα
INTIME SPORTS

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από το ρεπό της Κυριακής επέστρεψαν στα Σπάτα και ζεσταίνουν ξανά τις… μηχανές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή στο γήπεδο της Πάτρας. Ο Δέλλας καλείται να βρει λύσεις για τις απουσίες των Πέτρου Μάνταλου και Μιχάλη Μπακάκη, αν τελικά ο αγώνας γίνει την Κυριακή, δεδομένης της θέσης του αρχηγού της Αστυνομίας για αναβολή λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου…

Μπακάκης και Μάνταλος έχουν ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και προσθέτουν πονοκεφάλους στον προπονητή τους για τον αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή, σε περίπτωση που αυτός γίνει στην ώρα του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν βασικές και πολύτιμες μονάδες της «Ένωσης» και σαφέστατα η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας είναι αρκετά διαφοροποιημένη λόγω των απουσιών τους.

Ο αντί-Μάνταλος

Ο Μάνταλος δεν απουσιάζει για πρώτη φορά από επίσημο αγώνα της ΑΕΚ για τη Football League. Το γεγονός ότι ο Ρανιέρι τον έχει επιλέξει ξανά, στέρησε από τον Δέλλα το δικαίωμα να τον υπολογίζει στον αγώνα της πρεμιέρας στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο. Τότε ο Δέλλας επέλεξε να καλύψει το κενό του Μάνταλου με τον Έλντερ Μπαρμπόσα σε ρόλο δεκαριού περνώντας τον Βαγγέλη Πλατέλλα στο αριστερό φτερό (εκεί δηλαδή που αγωνίζεται υπό κανονικές συνθήκες ο Πορτογάλος), τον Μάρκο Ντούνη στο δεξί και τον Χρήστο Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο αντί-Μπακάκης

Η απουσία του Μιχάλη Μπακάκη από τον αγώνα της Πάτρας αφήνει… ορφανό το δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Σαφέστατα τα ανεβοκατεβάσματα της πλευράς από τον Μπακάκη δεν μπορούν να αναπληρωθούν από οποιονδήποτε κληθεί να τον αντικαταστήσει, ωστόσο η «Ένωση» θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπής στο συγκεκριμένο κομμάτι στο διάστημα της απουσίας του διεθνούς -πια- δεξιού μπακ.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό του απόντα Μπακάκη, με τον στόπερ της ΑΕΚ να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση. Κυρίως με τη φανέλα του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αλλά και στον φιλικό αγώνα της Λαμίας με τη φανέλα της «Ένωσης», ο Λαμπρόπουλος είχε τοποθετηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ενδεχόμενη επιλογή του Δέλλα αντικατάστασης του Μπακάκη από τον Λαμπρόπουλο θα φέρει στην ενδεκάδα και τον Γιώργο Σαρρή, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας.

Όπως και να έχει, ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα το υλικό που έχει στη διάθεσή του και θα κληθεί να αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που θα εμπιστευτεί στην αναμέτρηση της Κυριακής. Οι απουσίες των Μάνταλου και Μπακάκη είναι σημαντικές, ωστόσο η ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΚ «λύνει» τα χέρια του Δέλλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μπακ-απ του προκειμένου οι κλήσεις των διεθνών να περάσουν ανώδυνα για την ομάδα, από τη στιγμή -φυσικά- που το ματς γίνει Κυριακή. Γιατί σε περίπτωση αναβολής, ο Δέλλας θα έχει στη διάθεσή του τους Μπακάκη και Μάνταλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK