Πάει για άλλα η ΑΕΚ

Ο Μασούντ δεν απάντησε …ποτέ, η ΑΕΚ καίγεται και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Κιρμ, Κάλβο ξανά στο προσκήνιο ωστόσο σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η λίστα του Μιλοβάνοβιτς.

Πάει για άλλα η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Μασούντ δεν απάντησε ούτε την Παρασκευή –όπως είχε δεσμευτεί ο ατζέντης του-, ούτε το Σάββατο –όπως ενημερώθηκε η ΑΕΚ την Παρασκευή ότι θα γίνει- ούτε την Κυριακή. Έτσι στην «Ένωση» στρέφονται σε άλλες λύσεις για το αριστερό φτερό της επίθεσης, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου –τουλάχιστον για την ώρα- ότι απορρίπτουν οριστικά την υπόθεση του Ιρανού.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προσεγγίσει εκ νέου τους Κιρμ και Κάλβο, έχοντας παράλληλα στα υπόψιν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Παράλληλα αν προκύψει κάτι θετικό από τον Μασούντ (ενδεχόμενο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες με τα μέχρι στιγμής δεδομένα λόγω της στάσης του ποδοσφαιριστή) τότε στην ΑΕΚ θα δείξουν συγκαταβατικότητα και θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε ότι αφορά την περίπτωση του Κιρμ, έχει γίνει επαφή και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Κάλβο υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό στο κομμάτι που αφορά τις απολαβές του ποδοσφαιριστή, γιατί με την Ξάνθη η χρυσή τομή έχει βρεθεί.

Εκτός από τους Κιρμ και Κάλβο, τις προσεχείς μέρες αναμένεται να προτείνει μία λύση και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν για την «Ένωση» η οποία θέλει να έχει το συντομότερο δυνατό τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Διαβάστε ακόμη:

Γκολφ, ιδρώτας και... φιλότιμο

News 24/7

24MEDIA NETWORK