Πάει για sold out με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Sold out δείχνει το κλίμα ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι ακόμα το ματς αργεί. Κινητικότητα και για τα εισιτήρια του ματς της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό.

Πάει για sold out με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ κινείται στον αστερισμό της θετικής εμφάνισης στο Kαραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» απέσπασαν το αποτέλεσμα που ήθελαν (παρότι αδικούνται από αυτό), κάτι που δημιούργησε έναν… κακό χαμό στις τάξεις του κόσμου της.

Από σήμερα, περισσότερες από 20 μέρες πριν τη ρεβάνς δηλαδή, οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στη διαδικασία ανεύρεσης εισιτηρίου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Καλογρέζα. Ήδη φίλοι της «Ένωσης» από το εξωτερικό επικοινώνησαν με την ΠΑΕ προκειμένου να «κλειδώσουν» ένα μαγικό χαρτάκι, καθώς υπάρχει μία τάση η οποία θέλει να πραγματοποιείται μέχρι sold out.

Mεγάλη κινητικότητα υπάρχει και στη διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Αχαρναϊκό, στον οποίο αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» ο κόσμος. Η «Ένωση» κατάφερε να ξαναζεστάνει τους φίλους της ακόμα και στο δύσκολο χρονικό διάστημα της παρουσίας της στις μικρότερες κατηγορίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK