Παίκτες μέσα από τα σπλάχνα της

Ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στα τμήματα υποδομής και στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ είναι ένα από τους μακροπρόθεσμους στόχους της Ένωσης, ο οποίος ωστόσο αρχίζει και... βγαίνει σιγά σιγά και στο τερέν.

Παίκτες μέσα από τα σπλάχνα της
INTIME SPORTS

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ παρατάχθηκε σε ένα εκτός έδρας φιλικό απέναντι σε ομάδα που έχει ως στόχο -και αυτή- άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας στη σύνθεσή της επτά ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της και στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο τερέν, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Πρόκειται για τους Βλαχομήτρο, Γιαννούτσο, Τσέλιο, Τζάθα, Κυριαζή, Καρβουνίδη αλλά και για τον Δημήτρη Γροντή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της «Ένωσης» και ενισχύει την επαγγελματική ομάδα για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες -αν και νωρίς- αρχίζει και αποδίδει τους πρώτους καρπούς για την Ένωση, στελεχώνοντας την ομάδα με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της, έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά σε αυτή και πλέον έχουν τα φόντα να ενισχύσουν -έστω και δειλά δειλά- την πρώτη ομάδα.

Αναφορά Δέλλα

Στη συγκεκριμένη... πρωτοτυπία στάθηκε και ο Δέλλας. Ένας από τους στόχους του προπονητή της ΑΕΚ, είναι να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας της πρώτης ομάδας με τα τμήματα υποδομής. Παρακολουθεί τη δουλειά που γίνεται και επιβραβεύει με συμμετοχή στην ανδρική ομάδα τα παιδιά των ακαδημιών. Βέβαια, η είσοδός τους γίνεται αρκετά προσεκτικά προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο κίνδυνος να ...καεί κάποιο παιδί, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν.

Προσέχει για να έχει

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αν και ορισμένα από τα παιδιά αναμένεται να πάρουν συμμετοχή όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, επιλέχθηκε –κατόπιν συνεννόησης πρώτης ομάδας και τμημάτων υποδομής- να μην ακολουθήσει κανένα την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Πήλιο προκειμένου να αποφευχθούν περιπτώσεις όπως η περσινή του Τρύφωνα Καζβιρόπουλου, ο οποίος μετά την προετοιμασία εξαφανίστηκε γιατί δεν ήταν έτοιμος σωματικά να ανταπεξέλθει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK