Παροξυσμός με τα διαρκείας

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ έχουν ήδη πιάσει τις 6.000 και πλέον στην «Ένωση» επικρατεί …παροξυσμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο γηπεδικό όσο και στο αγωνιστικό, έπειτα από την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα

Παροξυσμός με τα διαρκείας
INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες επικρατεί …παροξυσμός! Τόσο η υπερψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά το γήπεδο στη Βουλή, όσο και η σημαντική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα έχουν εκτοξεύσει το ενδιαφέρον των οπαδών της «Ένωσης» γύρω από το σύλλογο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης σεζόν έχουν ήδη φτάσει στις 6.000 και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να διαθέσουν τις περισσότερες κάρτες στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9).

Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας.

Διαβάστε ακόμη

Η αντικατάσταση των 2,4 στρεμμάτων από την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK