Πήρε το αντίγραφο, περιμένει το συμβόλαιο του Βάργκας

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται και ο Βάργκας που έστειλε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο με την υπογραφή του. Αναμένεται να φτάσει και το πρωτότυπο χαρτί στα χέρια της "Ένωσης" και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής.

Πήρε το αντίγραφο, περιμένει το συμβόλαιο του Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας έστειλε με mail στην ΑΕΚ την τελευταία σελίδα του συμβολαίου με την υπογραφή του, προκειμένου να γνωστοποιήσει ότι υπέγραψε και θεωρείται ήδη παίκτης της "Ένωσης". Πλέον αυτό που απομένει είναι να φτάσει στην Αθήνα και στα χέρια των ανθρώπων της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ το πρωτότυπο συμβόλαιο προκειμένου να εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Σήμερα (14/06) ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα κάνει ντεμπούτο με την Εθνική Ομάδα της χώρας του στο Κόπα Αμέρικα (στις 22:00 απέναντι στην Κολομβία, ΣΚΑΪ). Στην Αθήνα αναμένεται να ταξιδέψει μετά το τέλος του τουρνουά προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της ΑΕΚ και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ