Προπόνηση και... γύρισμα για τα διαρκείας

Τη νέα χρονιά η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League και οι άνθρωποι του Συλλόγου εντείνουν τις ετοιμασίες προκειμένου να είναι η ομάδα στο σημείο που πρέπει σε όλα τα επίπεδα, αμέσως με την άφιξή της στη μεγάλη κατηγορία.

Προπόνηση και... γύρισμα για τα διαρκείας
INTIME SPORTS

Ένας από τους τομείς που ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή, είναι το εμπορικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια διαρκείας.

Η "Ένωση" προπονήθηκε την Πέμπτη (28/5) στο Ολυμπιακό Στάδιο και όχι στο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα όπως συμβαίνει καθημερινά, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ορισμένα γυρίσματα για την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας οι ποδοσφαιριστές. Υπενθυμίζουμε ότι στο σποτάκι για τη διαφήμιση των νέων καρτών πρωταγωνιστεί ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Γιώργος Μητσικώστας.

Το γύρισμα που έγινε στην προπόνηση της Πέμπτης (28/5) είναι το τελευταίο που απαιτείται και πλέον ο χρόνος για τη δημιουργία του σποτ μετράει αντίστροφα, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ μπαίνουν σε διαδικασία προετοιμασίας του υλικού που έχει ήδη συλλεχθεί.

Η καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται να "τρέξει" σύντομα σε αρκετά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) ενώ πρέπει να πούμε πως το σλόγκαν αποτελεί έμπνευση ενός απλού οπαδού της ομάδας, μετά από ανάλογο διαγωνισμό που έκανε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ στο πλαίσιο της δημιουργίας διαδραστικότητα με τον κόσμο της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK