Ψάχνει δεξί μπακ

Οι αντοχές του Γεωργέα έχουν τερματιστεί, ο Μπακάκης παραμένει εκτός αποστολής και ο Δέλλας ψάχνει τον… εκλεκτό για το δεξί άκρο της άμυνας στο ματς με τον Φωστήρα.

Ψάχνει δεξί μπακ
INTIME SPORTS

Στον αγώνα του Κρανιδίου ανάμεσα στην τοπική Ερμιονίδα και την ΑΕΚ, ο Νίκος Γεωργέας ξεπέρασε το φράγμα των 300 συμμετοχών στα εθνικά πρωταθλήματα. Ο «Φούλης» έπιασε τις 301 συμμετοχές σε μία κακή μέρα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, ωστόσο η ουσία είναι πως η προχωρημένη ηλικία του, πέραν από το γεγονός ότι τον περιορίζει σημαντικά στο να δώσει βοήθειες στην «Ένωση», δεν του επιτρέπει να έχει διάρκεια στη φετινή του παρουσία.

Ο Γεωργέας παρά το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ, τέθηκε εκτός από τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης απέναντι στον Φωστήρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πλέον ο Δέλλας θα κληθεί να αναζητήσει άλλη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας -δεδομένου του γεγονότος ότι ο Μπακάκης τέθηκε ξανά νοκ-άουτ- για τον αγώνα με την ομάδα του Ταύρου. Επικρατέστερη λύση για την ΑΕΚ θεωρείται η τοποθέτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας στον αγώνα της Τετάρτης με τον Γιώργο Σαρρή να επιστρέφει στην ενδεκάδα στο πλευρό του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να ανατεθεί ο ρόλος του δεξιού οπισθοφύλακα στον Βασίλη Ρόβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK