Ρεπό στον απόηχο των εντάσεων

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα έχουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ελεύθερη την Κυριακή καθώς ο προπονητής τους, Τραϊανός Δέλλας παραχώρησε ρεπό.

Ρεπό στον απόηχο των εντάσεων

Την περασμένη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ελεύθερη την Κυριακή λόγω του ρεπό της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα της Football League. Αυτή τη φορά τα όσα συνέβησαν μεσοβδόμαδα ενόψει του αγώνα της Πάτρας που έφεραν την αναβολή της αναμέτρησης της «Ένωσης» με την Παναχαϊκή… ελευθερώνουν τη μέρα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Πιτσιρικάδες στην πρώτη ομάδα

Γιώργος Παπάζογλου και Γιάννης Μπουτσικάρης ήταν οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα της Κ20 στα Χανιά και προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Δέλλας συνηθίζει να ανεβάζει νεαρούς από την Κ20 στην πρώτη ομάδα προκειμένου αυτοί να εξοικειωθούν σιγά-σιγά στον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό τρόπο λειτουργίας.

Ο Αραβίδης… τρώει Πλατέλλα

Στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου, η είδηση είναι ότι ο Δέλλας δείχνει να υπολογίζει τον Χρήστο Αραβίδη για θέση εκτός αυτής του φορ. Ο «Τράι» τοποθέτησε τον Αραβίδη στο δεξί φτερό της επίθεσης προκειμένου να τον ελευθερώσει και να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις δυνατότητες του Έλληνα επιθετικού. Σε συνδυασμό με το κακό ξεκίνημα του Βαγγέλη Πλατέλλα στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, η επιλογή της μετατόπισης του Αραβίδη στο δεξί φτερό μοιάζει με βάλσαμο για τον Έλληνα τεχνικό της «Ένωσης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK