Την Παρασκευή η απόφαση για Αραβίδη κι ΑΕΚ

Απολογήθηκαν την Πέμπτη 16/10 ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, ο Χρήστος Αραβίδης (επειδή καθυστέρησε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του στο Αίγιο) και η ΠΑΕ ΑΕΚ για ρίψεις αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών της.

Την Παρασκευή η απόφαση για Αραβίδη κι ΑΕΚ

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί ως το μεσημέρι της Παρασκευής 17/10, αν και το πειθαρχικό όργανο της "μικρής" λίγκας μας είχε συνηθίσει να βγάζει αποφάσεις αυθημερόν.

Η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ σε σχέση με την υπόθεση του Αραβίδη, περιστράφηκε γύρω από το ότι ο παίκτης δεν έκανε σκόπιμη καθυστέρηση, ενώ κατατέθηκαν και δημοσιεύματα του Τύπου που μαρτυρούν το σκληρό παιχνίδι του Παναιγιαλείου, τόσο σε βάρος του Αραβίδη όσο και των υπολοίπων "κιτρινόμαυρων".

Ειπώθηκε μάλιστα ότι ο παίκτης της Ένωσης ήταν τραυματίας από το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ποινή του δεν θα ξεπεράσει τη μία αγωνιστική.

Σε ό,τι αφορά τις ρίψεις αντικειμένων, η ΑΕΚ επικαλέστηκε το γεγονός ότι δεν είχε λάβει εισιτήρια, προκειμένου βάσει κανονισμού να μείνει ατιμώρητη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK