Το ταξίδι στην Τρίπολη, ο Κουρμπέλης και ο Μπακασέτας

Η παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Αστέρα, ξεσήκωσε συζητήσεις ωστόσο τα κουκιά είναι ...μετρημένα σε ότι έχει να κάνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.

Το ταξίδι στην Τρίπολη, ο Κουρμπέλης και ο Μπακασέτας
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με τις περιπτώσεις των Τάσου Μπακασέτα και Δημήτρη Κουρμπέλη. Τον περασμένο Γενάρη η «Ένωση» είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Μπακασέτα έναντι ενός μικρού ποσού ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στον Άρη και επέστρεψε στην Τρίπολη, η οποία πλέον τον υπολογίζει.

Ο Κουρμπέλης είναι μία πιο ...δύσκολη περίπτωση. Στην ΑΕΚ ήθελαν να κάνουν το μεγάλο μπαμ και να τον αποκτήσουν, τον θεωρούν ως έναν από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στη Σούπερ Λίγκα ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του Αστέρα αποτελούν εμπόδιο, ενδεχομένως αξεπέραστο. Ο Μιλοβάνοβιτς ήθελε να αποκτήσει μία διά ζώσης άποψη για τους ποδοσφαιριστές και αυτός είναι ο λόγος της παρουσίας του στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK