Χαμός για ένα εισιτήριο!

Οι -μεμονωμένοι- οπαδοί της ΑΕΚ εξάντλησαν ήδη τα εισιτήρια της θύρας που παραχώρησε για τις ανάγκες της φίλων της Ένωσης ο Παναιγιάλειος και στις τάξεις τους επικρατεί παροξυσμός.

Χαμός για ένα εισιτήριο!
INTIME SPORTS

Η προσμονή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα, η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία είναι τεράστια. Για ποδοσφαιριστές και κόσμο. Οι πρώτοι θα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου την Κυριακή. Ο κόσμος ξεκίνησε ήδη να το δείχνει...

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Αίγιο, οι οπαδοί της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην πόλη για την πρεμιέρα της ομάδας τους στη Β΄Εθνική κόντρα στον τοπικό Παναιγιάλειο, εξάντλησαν από τώρα τα εισιτήρια που τους αναλογούν. Η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλισμένη και... γεμάτη την υποστήριξη από τους οπαδούς της που θα τοποθετηθούν στη θύρα 2, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες με αρκετά γρήγορους ρυθμούς εξαφανίζονται τα εισιτήρια και στις γύρω θύρες. Εξέλιξη αρκετά αναμενόμενη καθώς είναι γνωστό ότι η Ένωση είναι η πιο εμπορική ομάδα στην κατηγορία και το πέρασμά της -ειδικά στην επαρχία- συνοδεύεται από γεμάτα ταμεία και κατάμεστες εξέδρες από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK