Χωρίς διακοπή μέχρι την Πέμπτη

Την Πέμπτη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία ανάσα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι συνεχίζουν χωρίς διάλειμμα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Χωρίς διακοπή μέχρι την Πέμπτη

Από την περασμένη Παρασκευή που η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Άμφισσα για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Φωκικό, οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς χωρίς... ανάσα.

Επέστρεψαν από την Άμφισσα στην οποία ταξίδεψαν αυθημερόν, προπονήθηκαν το Σάββατο, συνέχισαν την Κυριακή (με το βάρος να πέφτει στην ταχυδύναμη και τα έλκηθρα μάλιστα), προπονήθηκαν τη Δευτέρα, θα το επαναλάβουν την Τρίτη και θα αναχωρήσουν για τη Λάρισα, όπου την Τετάρτη θα δώσουν φιλικό με την τοπική ομάδα.

Μετά την επιστροφή τους από τη θεσσαλική πόλη θα πάρουν ρεπό, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας πρόκειται να τους δώσει ελεύθερη την Πέμπτη για να ξεκουραστούν. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Παρασκευή.

Στον ΟΤΕ TV το φιλικό της Λάρισας

Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ την προσεχή Τετάρτη στο AEL FC Arena. Η οριστικοποίηση της μετάδοσης "κλείδωσε" το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έγινε γνωστό και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς. Να υπενθυμίσουμε ότι η σέντρα του ματς θα γίνει στις 18:00 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το OTE Sport 4.

Φωτογράφος στα Σπάτα λόγω... site

Στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε φωτογράφος ο οποίος αποθανάτισε τους χώρους στο προπονητικό κέντρο της "Ένωσης" προκειμένου να δημιουργηθεί μία φωτογραφική ενότητα στο νέο site της ΠΑΕ.

Η νέα διαδραστική επίσημη ιστοσελίδα της "Ένωσης" θα βγει στον αέρα κοντά στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αναμένεται εντός του προσεχούς διαστήματος να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία, ενώ όσοι έχουν εικόνα από τη συγκεκριμένη κίνηση μιλούν για μία απολύτως ενημερωμένη σελίδα, στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK