ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: "Καθυστέρησε η καταβολή λόγω της αλλαγής ώρας"

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση και απέδωσε το "κάζο" με τη μη πληρωμή των διαιτητών στον αγώνα με την Κέρκυρα στην αλλαγή... ώρας.

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: "Καθυστέρησε η καταβολή λόγω της αλλαγής ώρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναμέτρηση των Χανίων με την Κέρκυρα δεν διεξήχθη ποτέ. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (27/03), ωστόσο οι Κρητικοί δεν πρόλαβαν το χρονικό περιθώριο που τους είχε δοθεί για να καταβάλουν το ποσό των 2.050 ευρώ στους διαιτητές, με αποτέλεσμα ο ρέφερι Γρατσάνης να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Λίγες ώρες μετά το... κάζο, η ΠΑΕ ΑΟ Χανία εξέδωσε ανακοίνωσε και αποκάλυψε πως για την καθυστερημένη μεταφορά των χρημάτων οφειλόταν η αλλαγή... ώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης.

Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν πλήρωσαν τον διαιτητή τα Χανιά, ματαιώθηκε το ματς με την Κέρκυρα

"Διπλό" στις Σέρρες για τα Τρίκαλα, ισοπαλία στην Καλλιθέα

Έπεσε ξύλο στο Πανσερραϊκός - Τρίκαλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK