Aπό εκεί που το... άφησε

Ο Tραϊανός Δέλλας ποντάρει στις βοήθειες του Κρισάντους στο σημερινό ματς με την Παναχαϊκή και επαναφέρει τον Νιγηριανό στο αρχικό σχήμα αλλάζοντας την ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Aπό εκεί που το... άφησε
INTIME SPORTS

Στα δύο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας της Football League στα οποία ο Μακόλεϊ Κρισάντους ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, ο Νιγηριανός χρίστηκε σκόρερ, έχοντας πετύχει τρία τέρματα. Πρόκειται για τα ματς με Καλλιθέα στο γήπεδο του Ταύρου και Τράχωνες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την πρώτη φορά, στις 29 Μαρτίου στο γήπεδο του Φωστήρα απέναντι στην ομάδα του «Ελ Πάσο» ο «Χρύσανθος» άνοιξε λογαριασμό στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα της ΑΕΚ σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ, νικώντας τον -άλλοτε πορτιέρο της «Ένωσης»- Θοδωρή Μοσχονά στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η επόμενη φορά, ήταν μερικές μέρες αργότερα. Συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο ο Μακόλεϊ Κρισάντους έβαλε τη δικιά του σφραγίδα στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στον Άλιμο, σκοράροντας δύο φορές και παραλίγο να σημειώσει και χατ-τρικ.

Στον αγώνα της πρεμιέρας των play-off απέναντι στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να αφήσει τον Κρισάντους στον πάγκο επιλέγοντας τον Χρήστο Αραβίδη για την κάλυψη της θέσης στην κορυφή της επίθεσης. Ο «Χρύσανθος» πήρε 35 λεπτά συμμετοχής στο ματς, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός αφού υπήρχε ένα σημαντικό πρόβλημα στο να φτάσει η μπάλα μπροστά.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών, ο Δέλλας ετοιμάζεται να επαναφέρει τον «Χρύσανθο» στην αρχική ενδεκάδα ενόψει του αποψινού αγώνα με την Παναχαϊκή στην Καλογρέζα, ελπίζοντας ότι ο Νιγηριανός θα επανέλθει στις θετικές επιδόσεις που είχε πριν την έναρξη των play-off. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει στις βοήθειες που θα δώσει ο Χρήστος Αραβίδης από το πλάι, αφού ο επιθετικός της ΑΕΚ μετατοπίζεται στο αριστερό φτερό, σε ένα πιο επιθετικό σχήμα με τον Μπαρμπόσα 10άρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK