Άδοξο τέλος με Αρβανιτίδη στον Άρη

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Άδοξο τέλος με Αρβανιτίδη στον Άρη

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη έβαλε ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Ο πρώην παράγοντας της Βέροιας ζήτησε αρχικά από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Χάρη Παπαγεωργίου, να εξετάσουν οι νομικοί του σύμβουλοι τη δυνατότητα ίδρυσης νέου ΤΑΑ. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, καθώς ο νόμος έχει αλλάξει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Αρβανιτίδης με προσωπικές του δηλώσεις επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόσυρση του ενδιαφέροντός του, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για τον Γιώργο Γαλανό.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον αγνό κόσμο του Αρη, ο οποίος με περιέβαλλε με τεράστια εμπιστοσύνη και αγάπη θέλοντας να αναλάβω την τύχη της μεγάλης και ιστορικής αυτής ομάδας. Στην παρούσα φάση όμως, προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω παρακάτω.

Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο του. Εγώ θα παρακολουθώ την πορεία της ομάδας πάντα με ενδιαφέρον και στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί».

Ο Γαλανός θεωρείται πως έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή για την ανάληψη των "κιτρίνων" εκτός κι αν ο Ερασιτέχνης δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στην πρωτοβουλία των φίλων του Άρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK